Wpis z mikrobloga

Warto jeszcze kupować CS2? Chciałem wrócić po latach, popykać sobie trochę faceity, czy szkoda kasy i lepiej w coś innego?

#csgo #cs2
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@handstander: Aaa no tak, zapomniałem o tym Prime XD sory wybacz mój bład zapomniałem że coś takiego w ogóle istnieje xD
Więc wracając do twojego pytania to nie wiem czy sie opłaca czy nie, kwestia tego czy lubisz tą gierke i czy masz mocną psyche, bo sam pewnie wiesz jakie jest community CS i do tego faceita xD ale da sie normalnie pograć, bez trolli i cziterów.
  • Odpowiedz
@omezrP: No właśnie też mnie to zdziwiło i dlatego w pierwszym wpisie popełniłem bład bo nie wiedziałem że coś sie zmieniło, ale w sumie to uważam że to zmiana na plus bo kiedyś boost service smurfowali na tych non-prime i jak grałem na tych śmiesznych 7-9 lvlach to często tak było kiedyś, potem zaczynali z tym walczyć i usuwali te boostowane elo, a teraz już wymagają prime - więc spoko.
  • Odpowiedz
@handstander: To akurat gierki nie w moim guście graficznie więc nie chce sie negatywnie wypowiadać,
Kup se tego Prime skoro masz sentyment do CS i chcesz wrócić, żaden majątek to nie jest, a zresztą zwróci Ci sie ta kasa w skrzynkach po jakimś czasie i tak xD
  • Odpowiedz