Aktywne Wpisy

#randki Idę dzisiaj z dziewczyną poznaną w pracy (McDonald) na randkę do kina. Ukrainka, ale zna bardzo dobrze polski i jest na prawdę ładna. Jakieś rady? Ostatni raz byłem na randce z dwa lata temu xD

Gawith_Apricot +84
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Stanowski: A skąd miał pan pierwsze mieszkanie?
Jakubiak: Dostałem od państwa. Ale było małe.
#nieruchomosci #kanalzero #polityka
źródło: jakubiak
Pobierz@vidic15: Wiesz... w idealnym świecie zapewne by tak było, ale nie żyjemy w idealnym świecie i nigdzie chyba w ten sposób na świecie nie ma (jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi).
@Darth13: Nie no, wiadomo. Młodzież według leśnych dziadków jak zawsze ma zajebiście, nic nie robi i ma jeszcze xD A później się okazuje, że ludzie urodzeni w 1999 roku mają już po 26 lat obecnie i do bram puka nowa generacja jeszcze nastolatków z którymi też nie będą mieli pomysły co zrobić podobnie jak z każdą inną
@AusserKontrolle: To prawda. Przymusowy pobór do wojska i bykowe to również jego ''genialne'' pomysły w tym składne z anonima, wiadomo jak przystało na kogoś kto może zostać prezydentem kraju ( ͡° ͜ʖ ͡
@MarianoaItaliano: Zapomniał powiedzieć, że dom na tej działce na przykład to był budowany kiedyś z cegieł kupowanych na lewo na różne instytucje takie jak lokalne komendy milicji/policji jak ktoś znał
To jest całkiem możliwe. Mój wujek opowiada zawsze, że kredyt zaciągnięty na budowę domu spłacił sprzedając 2 odchowane byki.
@BeginEnd: Ale dostał czy nie? Wiesz, nawet jeśli to prawda co piszesz to pokazuje to to że Jakubiak chce Polski w której jako młody możesz z---------ć ostro i wkładać to w serce jak Jakubiak, ale mieszkania nie uświadczysz bo tak ceny odjechały. Jakubiak wiele z tych rzeczy mógł robić bo był spokojny mając mieszkanie że nie jest dwie, trzy
Komentarz usunięty przez moderatora