Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +565
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
HoroLive +29
Nei rozumiem, jak ludzie mogą nie chcieć zostać rodzicami. Jest tyle plusów, które przewyższają minusy. Ludzie którzy nie chcą zdecydować się na dzieci są trochę egoistami, tylko co im po tym, że będą mieli teraz "łatwiej" skoro przyjdzie kiedyś smutek i starość? Kilka plusów posiadania dziecka:
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to
Bezwarunkowa miłość – dziecko kocha Cię za to, kim jesteś, a nie za to, co masz czy co osiągnąłeś.
Więź rodzinna – budowanie bliskiej relacji z dzieckiem to

1. PIS zbudował 180km płotu
2. Granicę z Białorusią mamy 418,24km
3. Obecny płot przez obecną władzę jest hejtowany, że to prowizorka i nie działa.
4. Mówili, że muszą ten płot wzmacniać... dodając 2 płaskowniki.
5. Jeszcze jest do roboty 240km płotu. Jest on w planach?
6. Gdzie budowa płotu na granicy z ukrainą?
Mam teraz pytanie ogólne.
1. Jeśli płot nie działa, to gdzie jest nowy płot Made By KO?
2. Jeśli płot jako tako naprawiony, to gdzie nowy płot na reszcie granicy z Białorusią?
3. Jeśli płot jest w planach, to jak długo go będą budować? Przypominam, że ten karaczanski (pisowski) mial być zbudowany na wczoraj.
Chce po prostu zobaczyć płot Made by Koalicja Deweloperska, tak by poznać i wiedzieć co to jest dobry płot. Bo jedyne co słyszę, to hejt na obecny płot, chociaż był budowany na wczoraj, by powstrzymać falę imigracyjną. Nie mówię, że ten płot jest super dobry, ale jest! A jak jest to na Polskie realia to już jako tako sukces. Bo sorry, oczekiwania od tego kraju mam bardzo niskie po 20 latach rzadzenia PIS-PO.
Krytykować każdy potrafi. dlatego też jestem ciekaw jak wygląda tem płot po 1.5r rządzenia obecnej władzy.
I nie bronię tutaj PISu, bo zniszczyli mi 8 lat wspaniałego życia. Ale czasem po prostu jedną propagandę niektórzy zamieniają na drugą.
@jozef-dzierzynski masz może jakieś fotki tego dobrego płotu? Tego koszernego?
#pytanie #polityka #bekazpisu #bekazpo