Aktywne Wpisy
schwarzstork +22
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +87
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

Jeździłem dwa lata i dwa lata drętwiały mi jajka. Testowałem różne siodełka, miałem oryginalne z Meridy Big Nine Pro, które wiele osób recenzowało jako wyjątkowo wygodne, miałem z trenażera Zwift Ride, które też ma wysokie oceny pod względem wygody. Natomiast na każdym drętwiało. Już pogodziłem się z faktem, że tak po prostu musi być i...
... pewnego dnia kupiłem Ergon SMC MEN SPORT GEL S/M i jak ręką odjął. Żadnego drętwienia po 3h jazdy w terenie. Będę kupował drugie na trenażer.
Tak więc jeżeli ktoś ma też taki problem i nie może się go pozbyć, to polecam siodełko Ergon SMC MEN SPORT GEL.