Materiał został zebrany, a list napisany. Z niecierpliwością czekam, ile czasu po świętach zajmie Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska zajęcie się tą sprawą. Trudno mi pojąć, jak ktokolwiek mógł dopuścić się takiego traktowania wobec gatunku objętego ścisłą ochroną. To nie tylko niezrozumiałe, ale głęboko poruszające, jakby dla niektórych życie tych stworzeń nie miało żadnej wartości #kikiswiat
@haziz-parker: skala znikoma, intencja wyłącznie dobra, a osoba działająca nie miała świadomości, że może naruszać przepisy - klasyczny przypadek do umorzenia, widać potrzebujesz tego, żeby poprawić sobie stan psychiczny powodzenia
@haziz-parker: bardzo dobrze, prawda taka że tej mega dysfunkcyjnej rodzince powinni dzieci odebrać a ta łamaga powinna mieć zakaz upubliczniania swoich upośledzonych filmów
@haziz-parker: Przecież wyjął je ze studzienki kanalizacyjnej, jak podłączy tam kibel i puści ścieki to te traszki tego by nie przeżyły, więc nadal uważasz że powinien je tam zostawić i zalać ściekami. Czy może miał tą kanalizację uznać za rezerwat traszek i obok wybudować drugą alternatywną? Bo nie rozumiem z czym masz problem, bo wg mnie oraz pewnie większości wydaje się że lepszym rozwiązaniem jest przenieść te traszki w inne
przecież powinniśmy się cieszyć że im sraki na głowę nie wylał tylko pierwej wyrzucił i skazał na pewną śmierć
ŁAPAKA W GÓRĘ KOMU NIEEE JEST KIKULCA SZKODA
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo nie rozumiem z czym masz problem, bo wg mnie oraz pewnie większości wydaje się że lepszym rozwiązaniem jest przenieść te traszki w inne