Aktywne Wpisy

wykop +125
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

diterr +161
Ależ znalezisko w domu moich rodziców! Dwa zafoliowane breloczki z błękitnym czarnoksiężnikiem. Mają one równo 33 lata i zostały zakupione w duńskim Legolandzie ma wycieczce, którą wygrałem w komiksie Kaczor Donald(ʘ‿ʘ)
Tak ich było szkoda używać, że leżały w odmętach szafy od 1992 roku, a człowiek o nich zupełnie zapomniał....
#lego #wspomnienia #nostalgia
Tak ich było szkoda używać, że leżały w odmętach szafy od 1992 roku, a człowiek o nich zupełnie zapomniał....
#lego #wspomnienia #nostalgia

źródło: temp_file5262988857974933156
Pobierz
Nie sądziłem, że gry na #unity mają tak bardzo s---------e sterowanie ze względu na c-----y input system. Niech mi ktoś jeszcze raz powie, że sterowanie oparte o input system jest wygodniejsze w konfigurowaniu niż za pomocą skryptu to jaja urwę. Postarałbym się to oskryptować dokładnie, ale niestety aktualizacja unity r-----------a interpretację getkeydown i cały plik psu w dupę.
Interpretacja pliku .cs na input actions niestety leży daleko poza możliwościami AI, żeby to schludnie działało.
FTFY
źródło: image
Pobierz