Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

źródło: temp_file5193344991769682066
Pobierz

Czyli PiS szykuje ten słynny wariant rumuński, o którym non stop piszą od miesięcy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://www.money.pl/gospodarka/polska-liderem-ue-jesli-chodzi-o-wydawanie-wiz-zostawiamy-niemcow-w-tyle-6941488375466624a.html
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/nowe-dane-uderzaja-to-koniec-rozdawania-wiz-do-polski/92fbt4q
@guwno79281: to będzie przed tym jak każą nam jeść robaki czy tuż po?
@mariusz-madejczyk: tak jakby w ogóle przejmowali się Sądem Najwyższym
@guwno79281: zdjęcie wykonane około 2021-2022 roku czyli za rządów PiS. Dlatego nigdy więcej prawusów u władzy, bo naściągają jeszcze więcej ciemnoskórych. Zwłaszcza konpederastia
źródło: GjhQbedXcAY-J8P
Pobierz@mariusz-madejczyk: a niech ujebują. Wtedy na prezydenta wskakuje z automatu Hołownia
@mariusz-madejczyk:
Z jakiej buzi, buzie to mają dzieci. W tym przypadku raczej z ryjów!
za to w tym wszystkim wiem jedno - tobie zejdzie na pewno.
@mariusz-madejczyk: Zalozysz się ze mną o roczna pensje że obajtek nie odda ukradzionych pieniędzy czy kaczor nie dostanie rachunku za używanie policji jako agencji chromy osobistej? Czy tak sobie walisz konia bo lubisz wierzyć w bajki?