Wpis z mikrobloga

A ja wam życzę, żeby 1 czerwca Trzaskowski wygrał taką przewagą, żeby ziobryści w Sądzie Najwyższym nie odważyli się uje*&& wyborów...

@mariusz-madejczyk: tak jakby w ogóle przejmowali się Sądem Najwyższym
  • Odpowiedz
a ja życzę tobie że jak już trzaskowski wygra to panowie o ciemniejszym kolorze skóry dobrze się tobą zaopiekują i miłe spędzicie czas :)

@guwno79281: zdjęcie wykonane około 2021-2022 roku czyli za rządów PiS. Dlatego nigdy więcej prawusów u władzy, bo naściągają jeszcze więcej ciemnoskórych. Zwłaszcza konpederastia
bylem_zielonko - >a ja życzę tobie że jak już trzaskowski wygra to panowie o ciemniej...

źródło: GjhQbedXcAY-J8P

Pobierz
  • Odpowiedz
i żeby tym wszystkim Berkowiczom, Kaczyńskim, Stanowskim, Kowalskim, Mazurkom, Kłeczkom, Rachoniom i Sakiewiczom uśmiech zszedł z buzi,

@mariusz-madejczyk:
Z jakiej buzi, buzie to mają dzieci. W tym przypadku raczej z ryjów!
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Nie wiem czy jak Trzaskowski wygra to czy tym wszystkim Berkowiczom, Kaczyńskim, Stanowskim, Kowalskim, Mazurkom, Kłeczkom, Rachoniom i Sakiewiczom uśmiech zejdzie z buzi, bardzo możliwe że tak, części zapewne publicznie jak nie prywatnie z przymusu

za to w tym wszystkim wiem jedno - tobie zejdzie na pewno.
  • Odpowiedz
koniec bezkarności

@mariusz-madejczyk: Zalozysz się ze mną o roczna pensje że obajtek nie odda ukradzionych pieniędzy czy kaczor nie dostanie rachunku za używanie policji jako agencji chromy osobistej? Czy tak sobie walisz konia bo lubisz wierzyć w bajki?
  • Odpowiedz