Mirki pomóżcie mi przypomnieć jak nazywała się gra pokemon, która była online i nie miała w nazwie tytułowej "pokemon". Grafika przypominała gry z gameboya... W ciul ludzi pamiętam w nią grało ale kompletnie nie mogę sobie nic więcej przypomnieć.
Jedyne co jeszcze pamiętam to to, że w tej grze miało się ograniczoną ilość punktów, aby wykonać jakieś ruchy i był tam "oak drink", który odnawiał część energii.
@MichalCoSieWPorySkichal A masz gdzieś taką listę tylko że aplikacji? Może mi się tylko wydawało że to była przeglądarkowa gra...
Pamiętam, że któregoś dnia już po prostu nie dało się do niej zalogować a z tydzień później znalazłem newsa że gra została zbanowana za prawa autorskie
@Cedru: były często jakieś bootlegi z pomemonami ale to możesz już nie znaleźć bo Nintendo cały czas na krucjacie przeciwko nim, sam kojarzę conajmniej jedna gierkę w stylu starych pokemonów ale była właśnie jakimś modem i tak jak szybko się pojawiły tak szybciej jeszcze musieli to kasować z neta
@Cedru: miałobyć "tem tem" ale nie pasuje do opisu, chciałem usunąć ale #wykop tak świetnie działa w przeglądarkach mobilnych, że z włączonym ublockiem nie da się potwierdzić usunięcia postu, wiec tylko zedytowałem
#gry #pokemon #pytanie
@Cedru: W jakim sensie online? W sensie grało się w przeglądarce?
https://www.reddit.com/r/pokemonbrowsergames/comments/vwxh5u/listing_of_pok%C3%A9mon_browser_games/
Jedyne co jeszcze pamiętam to to, że w tej grze miało się ograniczoną ilość punktów, aby wykonać jakieś ruchy i był tam "oak drink", który odnawiał część energii.
Ale dziura we łbie masakra xD
A masz gdzieś taką listę tylko że aplikacji?
Może mi się tylko wydawało że to była przeglądarkowa gra...
Pamiętam, że któregoś dnia już po prostu nie dało się do niej zalogować a z tydzień później znalazłem newsa że gra została zbanowana za prawa autorskie
Loading?