Wpis z mikrobloga

@hacerking Znaczy wiesz ja wychodzę z założenia żeby każdy robił co chce ale jak widzę coś takiego to od razu przełączam na inny filmik bo wiem że to rozpaczliwa próba nabicia like i przykrycia nudy i braku wiedzy. I w tym momencie na biało w branży technologicznej wjeżdża taka Karotech która nie kusi świecić cyckami by robić świetny content w branży
  • Odpowiedz
@hacerking: jest to wkurzające, ale skoro się sprzedaje, to nie widzę nic złego w tym, że jest wykorzystywane. Jeśli w ten sposób nabija więcej wyświetleń to ok, o ile sam kontent na tym nie traci. Mnie to osobiście nie rusza i nie oglądam ze względu na c---i, albo ich brak, ale jeśli kogoś to cieszy, to ok.
Inna sprawa, że wolę sam coś ograć, albo i nie, niż tracić godziny
  • Odpowiedz
@hacerking: Niestety ale jednym z filarów sukcesów kobiet na YT jest spermiarstwo. Jak się chce przebić przez YT to trzeba mieć coś ciekawego do powiedzenia, albo miec coś mało ciekawego do powiedzenia ale z wywalonymi cyckami. Tak to działa. Obczaj sobie jakie spermiarstwo jest w świecie gitarowym. Chłop wrzuca perfekcyjnie wykonany cover gitarowy i ma 200k wyświetleń. Taki sam cover, tylko zagrany przez ładną dziewczynę ma ponad milion wyświetleń. A
  • Odpowiedz
@hacerking: Jak laska ma ładne oczy, to stara się je podkreślić często makijażem. Jak ładne nogi, to stara się je również odpowiednio wyeksponować. Tak samo z cyckami.
Człowiek stara się eksponować swoje atuty, a ukrywać wady, no coś niesamowitego i nowego.
Szukanie problemu co najmniej jakby w------a ten dekolt nie wiem jaki
  • Odpowiedz
@hacerking: primo, dziwi mnie że w 2025 roku coś takiego jak "fan cdaction" istnieje, secundo jak to jest duży dekolt i szczucie cycem to lepiej nie wychodź na zewnątrz bo zawału dostaniesz
  • Odpowiedz