Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 38
zaradny-narrator-5: Nie, to nie jest normalne. Uciekaj typie, bo to się źle skończy. Gdyby moja kobieta utrzymywała kontakt z gościem który ją bzykał to by już miała wystawione rzeczy za drzwi. Nawet jeśli nic ich nie łączy emocjonalnie to po prostu to jest brak szacunku dla ciebie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w ogóle nie miała żadnego obowiązku ci o tym mówić. W ogóle to nie ma znaczenia. Zareagowałes jak dzieciak. Gratuluję też podpowiadacza tutaj.... Każda laska która miałaby się z kimkolwiek z was spotykać, powinna wcześniej widzieć te odpowiedzi żeby mieć jasność, że pcha się w relacje z kimś specjalnej troski.
  • Odpowiedz
Ona sie na mnie wkurzyla bo nie sadzila ze sie tak zdenerwuje i tak mna to ruszy. Mowila ze w ch.. dziwnie zareagowalem.

@mirko_anonim: manipulacja tak standardowa że aż śmieszna.

Czy jestem "insecure" ze tak zareagowalem?
  • Odpowiedz
w ogóle nie miała żadnego obowiązku ci o tym mówić

@JonaszSynGrazyny: Nie ma też obowiązku bycia w związku co to za głupi argument xd Najpierw sama zaczęła temat a potem to nie ma obowiązku. No pewnie, że nie ma ale gościowi może to uczciwie i sprawiedliwie przeszkadzać jeśli wiąże z nią jakieś większe nadzieje niż to, że ma być jego przejściową gumową lalą.
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: paradoksalnie gdyby ona serio zamknęła ten dawny rozdział to nie musiałaby teraz nic o tym mówić żeby było dobrze. "Było, minęło, na to co teraz nie ma to wpływu, poruszenie tego może przynieść tylko straty".

ALE skoro MUSIAŁA się zaprodukować o kontaktach z byłymi ogólnie i o kontaktach z tym konkretnym byłym w szczególności, mówi to o niej wystarczająco dużo by ją pogonić.
  • Odpowiedz
Czy ja zle zareagowalem? Czy jestem "insecure" ze tak zareagowalem?

@mirko_anonim: Zataja przed tobą takie rzeczy, a więc pewnie ma też inne tajemnice.

Lepiej przygotuje się na odejście, bo bycie z kimś kto oszukuję, nie ma racji bytu.
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: nie wiem ja tam czytam, że wymksnelo się jej. Nie widzę nic o zatkaniu. Więc do ciebie powtórzę też pytanie to jak to ma wyglądać? Jesteście parą siadacie i sobie opowiadacie? Więc ponownie powtórzę, jaka liczba jest akceptowalna? Czy taka sama dla facetów i kobiet czy jednak inna. Trzeba zdjęcia pokazywać tego z kim się spało itp? Pytam serio jak?
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: skoro to jej dawny były i skoro każdy ma byłych, skoro to normalne, tamto było kiedyś a teraz jest teraz (z czym jestem w stanie się zgodzić!), to PO CO SAMA Z SIEBIE RUSZA TEN TEMAT?
Sumienie ją uwiera? A może ten były wcale nie jest taki były?
  • Odpowiedz