Aktywne Wpisy

Tranq +242
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
thorgoth +123

Można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić, że ostatni ich stosunek wcale nie był 7 lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Olej karyne Miras. Nie zasługuje ona na ciebie rogaczu. Przyzwoita osoba tak nie robi ale kobiety nie znają słowa godność.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: manipulacja tak standardowa że aż śmieszna.
@JonaszSynGrazyny: Nie ma też obowiązku bycia w związku co to za głupi argument xd Najpierw sama zaczęła temat a potem to nie ma obowiązku. No pewnie, że nie ma ale gościowi może to uczciwie i sprawiedliwie przeszkadzać jeśli wiąże z nią jakieś większe nadzieje niż to, że ma być jego przejściową gumową lalą.
ALE skoro MUSIAŁA się zaprodukować o kontaktach z byłymi ogólnie i o kontaktach z tym konkretnym byłym w szczególności, mówi to o niej wystarczająco dużo by ją pogonić.
@mirko_anonim: Zataja przed tobą takie rzeczy, a więc pewnie ma też inne tajemnice.
Lepiej przygotuje się na odejście, bo bycie z kimś kto oszukuję, nie ma racji bytu.
No to fajną dziewczyne masz OPie, co ją kręcą onsy i fwb i inne chore relacje. XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ty wczesniej z nikim nie sypiales?
Sumienie ją uwiera? A może ten były wcale nie jest taki były?