✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie bylo w tym zadnych uczuc, bylo to dawno (ponad 5-8 lat temu) i nie mialo to dla niej zadnego znaczenia zeby mi o tym mowic, bo twierdzila ze niby jak miala mi to powiedziec, "ej zobacz z tym kolesiem spalam 7 lat temu?" - ironizowala.
Mnie to dosc mocno zabolalo bo poczulem sie pominiety w informacji, uwazam ze to jest cos istotnego co powienienem wiedziec ze ktos z naszych wspolnych znajomych (z kim ona dalej ma kontakt, ale bardzo slaby i rzadki) ma z nia jakas przeszlosc.
Powiedzialem jej ze nie mialbym z tym problemu gdyby mi powiedziala wczesniej, no bo bylo minelo. Ale gryzie mnie to ze to jest ktos kogo ja poznalem i nawet nie wiedzialem ze laczy go jakas przyszlosc z moja dziewczyna.
Jestesmy razem od roku. Oboje w okolicy 30 stki.
Ona sie na mnie wkurzyla bo nie sadzila ze sie tak zdenerwuje i tak mna to ruszy. Mowila ze w ch.. dziwnie zareagowalem. A ja jej powiedzialem ze to mnie to zabolalo, zakkopotalo, ze chodzi o kogos kogo znam. Nie jestem zazdrosny, bo wiem ze nie jest nic na rzeczy i nie mam powodu do obaw. Tylko bardziej mi chodzi o to ze nie powiedziala mi o czyms co powinno raczej byc powiedziane.
I zastanawiam sie ile wiecej jest takich rzeczy....
Czy ja zle zareagowalem? Czy jestem "insecure" ze tak zareagowalem? Najpierw to ja bylem zly na nia, potem przeprosilem ja bo troche stwierdzilem ze zareagowalem nieadekwatnie (ale wciaz uwazam ze powinna byla mi ona o tym powiedziec), to ona potem na mnie byla zla na to ze tak ja zareagowalem i ze drazylem i dopytywalem.
PS. Mimo ze pytalem o kogo chodzi itp itd. to nie chciala powiedziec bo niby "co mi to da". Uwazacie ze powinienem to wiedziec czy nie? Chodzi o dalszego znajomego bo ponoc go poznalem ale nie jest to nikt z kim ona/ja regularnie mamy kontakt...
zaradny-narrator-5: Nie, to nie jest normalne. Uciekaj typie, bo to się źle skończy. Gdyby moja kobieta utrzymywała kontakt z gościem który ją bzykał to by już miała wystawione rzeczy za drzwi. Nawet jeśli nic ich nie łączy emocjonalnie to po prostu to jest brak szacunku dla ciebie.
odpowiedzialny-strażnik-46: Powinieneś ją OPie przeprosić za swoje zachowanie i wręczyć 100 zł na warsaw blacked i zawieźć na tę ochotę, gdzie będzie mogła oddawać się murzynom, podczas gdy ty będziesz czekał na swoją używaną księżniczkę w samochodzie.
@mirko_anonim: w ogóle nie miała żadnego obowiązku ci o tym mówić. W ogóle to nie ma znaczenia. Zareagowałes jak dzieciak. Gratuluję też podpowiadacza tutaj.... Każda laska która miałaby się z kimkolwiek z was spotykać, powinna wcześniej widzieć te odpowiedzi żeby mieć jasność, że pcha się w relacje z kimś specjalnej troski.
w ogóle nie miała żadnego obowiązku ci o tym mówić
@JonaszSynGrazyny: Nie ma też obowiązku bycia w związku co to za głupi argument xd Najpierw sama zaczęła temat a potem to nie ma obowiązku. No pewnie, że nie ma ale gościowi może to uczciwie i sprawiedliwie przeszkadzać jeśli wiąże z nią jakieś większe nadzieje niż to, że ma być jego przejściową gumową lalą.
@GodEmperorWasRight: paradoksalnie gdyby ona serio zamknęła ten dawny rozdział to nie musiałaby teraz nic o tym mówić żeby było dobrze. "Było, minęło, na to co teraz nie ma to wpływu, poruszenie tego może przynieść tylko straty".
ALE skoro MUSIAŁA się zaprodukować o kontaktach z byłymi ogólnie i o kontaktach z tym konkretnym byłym w szczególności, mówi to o niej wystarczająco dużo by ją pogonić.
@ka-lol: przecież nie chodziło czy jest cnota czy nie. Jasno to wynika z opisu. Chodziło, że ona mu nie opowiedziała, że akurat z tym kolesiem to spala. Czym ona go oszukuje? Ty jak zaczynasz z kimś się spotykać przedstawiasz portfolio z kim spałeś? A komu co do tego? Gdzie ty tu widzisz jakieś kłamstwo? Czy wam już totalnie peron odejchal? To jak to wygląda u Ciebie? Po dwóch tygodniach bycia
@GodEmperorWasRight: nie wiem ja tam czytam, że wymksnelo się jej. Nie widzę nic o zatkaniu. Więc do ciebie powtórzę też pytanie to jak to ma wyglądać? Jesteście parą siadacie i sobie opowiadacie? Więc ponownie powtórzę, jaka liczba jest akceptowalna? Czy taka sama dla facetów i kobiet czy jednak inna. Trzeba zdjęcia pokazywać tego z kim się spało itp? Pytam serio jak?
@JonaszSynGrazyny: skoro to jej dawny były i skoro każdy ma byłych, skoro to normalne, tamto było kiedyś a teraz jest teraz (z czym jestem w stanie się zgodzić!), to PO CO SAMA Z SIEBIE RUSZA TEN TEMAT? Sumienie ją uwiera? A może ten były wcale nie jest taki były?
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie bylo w tym zadnych uczuc, bylo to dawno (ponad 5-8 lat temu) i nie mialo to dla niej zadnego znaczenia zeby mi o tym mowic, bo twierdzila ze niby jak miala mi to powiedziec, "ej zobacz z tym kolesiem spalam 7 lat temu?" - ironizowala.
Mnie to dosc mocno zabolalo bo poczulem sie pominiety w informacji, uwazam ze to jest cos istotnego co powienienem wiedziec ze ktos z naszych wspolnych znajomych (z kim ona dalej ma kontakt, ale bardzo slaby i rzadki) ma z nia jakas przeszlosc.
Powiedzialem jej ze nie mialbym z tym problemu gdyby mi powiedziala wczesniej, no bo bylo minelo. Ale gryzie mnie to ze to jest ktos kogo ja poznalem i nawet nie wiedzialem ze laczy go jakas przyszlosc z moja dziewczyna.
Jestesmy razem od roku. Oboje w okolicy 30 stki.
Ona sie na mnie wkurzyla bo nie sadzila ze sie tak zdenerwuje i tak mna to ruszy. Mowila ze w ch.. dziwnie zareagowalem. A ja jej powiedzialem ze to mnie to zabolalo, zakkopotalo, ze chodzi o kogos kogo znam. Nie jestem zazdrosny, bo wiem ze nie jest nic na rzeczy i nie mam powodu do obaw. Tylko bardziej mi chodzi o to ze nie powiedziala mi o czyms co powinno raczej byc powiedziane.
I zastanawiam sie ile wiecej jest takich rzeczy....
Czy ja zle zareagowalem? Czy jestem "insecure" ze tak zareagowalem? Najpierw to ja bylem zly na nia, potem przeprosilem ja bo troche stwierdzilem ze zareagowalem nieadekwatnie (ale wciaz uwazam ze powinna byla mi ona o tym powiedziec), to ona potem na mnie byla zla na to ze tak ja zareagowalem i ze drazylem i dopytywalem.
PS. Mimo ze pytalem o kogo chodzi itp itd. to nie chciala powiedziec bo niby "co mi to da". Uwazacie ze powinienem to wiedziec czy nie? Chodzi o dalszego znajomego bo ponoc go poznalem ale nie jest to nikt z kim ona/ja regularnie mamy kontakt...
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić, że ostatni ich stosunek wcale nie był 7 lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Olej karyne Miras. Nie zasługuje ona na ciebie rogaczu. Przyzwoita osoba tak nie robi ale kobiety nie znają słowa godność.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Powinieneś ją OPie przeprosić za swoje zachowanie i wręczyć 100 zł na warsaw blacked i zawieźć na tę ochotę, gdzie będzie mogła oddawać się murzynom, podczas gdy ty będziesz czekał na swoją używaną księżniczkę w samochodzie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: manipulacja tak standardowa że aż śmieszna.
@JonaszSynGrazyny: Nie ma też obowiązku bycia w związku co to za głupi argument xd Najpierw sama zaczęła temat a potem to nie ma obowiązku. No pewnie, że nie ma ale gościowi może to uczciwie i sprawiedliwie przeszkadzać jeśli wiąże z nią jakieś większe nadzieje niż to, że ma być jego przejściową gumową lalą.
ALE skoro MUSIAŁA się zaprodukować o kontaktach z byłymi ogólnie i o kontaktach z tym konkretnym byłym w szczególności, mówi to o niej wystarczająco dużo by ją pogonić.
@mirko_anonim: Zataja przed tobą takie rzeczy, a więc pewnie ma też inne tajemnice.
Lepiej przygotuje się na odejście, bo bycie z kimś kto oszukuję, nie ma racji bytu.
@JonaszSynGrazyny: Typiara go oszukuję, zataja swoją przeszłość, a ty jej bronisz;p
A co jeśli OP jest z tych, dla których s--s jest czymś istotnym w związku i niegdy nie uprawiał mechanicznego
No to fajną dziewczyne masz OPie, co ją kręcą onsy i fwb i inne chore relacje. XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ty wczesniej z nikim nie sypiales?
Sumienie ją uwiera? A może ten były wcale nie jest taki były?