Wpis z mikrobloga

Hejterzy to podludzie! Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego ktoś jest na tyle złamasem żeby przez słowa i czyny doprowadzić do śmierci niewinnej dziewczyny? Ludzie nawet nie zdają sobie sprawy z ogromu tragedii jaką niesie niechęć do ludzi tylko dlatego, że coś im się w nich nie podoba, a jak przychodzi co do czego to udają że nie wiedzą co się dzieje. I nie mam na myśli tylko jednej nastolatki, bo w tym kraju hejt stał się plagą. Albo się ogarniemy i coś z tym zrobimy albo tak dalej będą się powtarzać te bezsensowne patologie które mogą prowadzić do sami wiecie czego. Najgorsi są dorośli, bo zamiast zapobiec temu koszmarowi, to bezczynnie się przygląda jak dzieciaki zjadają się nawzajem. To musi być abstrakcja, że my narzekamy na nasze życia a dopiero teraz młodym żyje się coraz gorzej.
Ha tfu na takie z-----e społeczeństwo!
#mlodziez #nastolatki #polskaszkola #patologiazmiasta #logikarozowychpaskow #przemocwszkole #samobojstwo #p0lka #przegryw
NevermindStudios - Hejterzy to podludzie! Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego ...

źródło: tsrk9kpTURBXy82NjkxYmU3ZjMzODQ2NjE3Yzc2YmI4MjZmNzAyZjhkYi5wbmeTlQMAAM0GaM0DmpUCzQSwAMLDlQIAzQLuwsPeAAOhMAGhMQGhM8M

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NevermindStudios: zawsze gnebiono niektórych ludzi. Po prostu żałosne jest to że dorośli nie reagują z ogromną stanowczością. Nie edukuje się też młodych aby informowali o takich przypadkach i też przeciwdziałali. Temat rzeka
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: Nie bez przyczyny się mówi, że trzeba mieć stalowe nerwy i twardą dupę

Szkoła te 25 lat temu była inna niż teraz. I nawet dzieciaki były względem siebie całkiem spoko, chociaż zdarzały się odpałowcy. Teraz wszystko jest winą telefonów i social mediów. Oski z julkami są wychowywane samopas bez jakiejkolwiek kontroli, a jak dojdzie co do czego to są tłumaczenia " To na pewno nie moje dziecko" XDDDD
No
  • Odpowiedz
@NevermindStudios nie no, ja tutaj regularnie czytam że dziewczyny nie mają żadnych problemów, że wymyślają sobie depresję żeby zwrócić na siebie uwagę, że nie mają prawa na nic narzekać bo żyją na easy levelu.
  • Odpowiedz
@NevermindStudios za dręczenie które doprowadziło do śmierci powinno być więzienie i dupie mam czy oprawca ma 12 czy 15lat. Dlatego project Hołowni jest śmieszny bo tylko twarde prawo ochroni słabszych a nie p---------e o zakazie telefonów. Zmiana prawa gdzie za dorosłe przestępstwo grozi dorosła kara. Polska powoli idzie drogą UK/Irlandii gdzie małoletnie patusy to święte krowy. Marsz milczenia to jak naplucie ofierze w twarz.

Chodziłem do pato gimnazjum gdzie było grubo
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: Sam doświadczyłem gnębienia w szkole wiadomo nie jakiegoś hardcorowego typu pobicia czy coś w tym stylu, ale jak trzeba było kogoś wyśmiać to ja byłem 1 kandydatem. Ogólnie zniszczyło mi to jakiekolwiek cząstki pewności siebie, stałem się zamknięty na ludzi. Do teraz mnie to trzyma i zapewne nigdy nie zbuduje rodziny, widzę że dużo się nie zmieniło słabi są po prostu zjadani i wypluwani przez społeczeństwo, mimo próby uświadamiania
  • Odpowiedz