Aktywne Wpisy
Cześć :)
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki

Megasuper +11
Najzimniejszy maj od 35 lat. To chyba nie tak powinno wyglądać ocieplenie klimatu. Ale oczywiście ekolodzy powiedzą że to anomalia i aby nie mylić pogody z klimatem xD #ekologia

źródło: temp_file5203530047696523539
Pobierz
Ha tfu na takie z-----e społeczeństwo!
#mlodziez #nastolatki #polskaszkola #patologiazmiasta #logikarozowychpaskow #przemocwszkole #samobojstwo #p0lka #przegryw
źródło: tsrk9kpTURBXy82NjkxYmU3ZjMzODQ2NjE3Yzc2YmI4MjZmNzAyZjhkYi5wbmeTlQMAAM0GaM0DmpUCzQSwAMLDlQIAzQLuwsPeAAOhMAGhMQGhM8M
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Szkoła te 25 lat temu była inna niż teraz. I nawet dzieciaki były względem siebie całkiem spoko, chociaż zdarzały się odpałowcy. Teraz wszystko jest winą telefonów i social mediów. Oski z julkami są wychowywane samopas bez jakiejkolwiek kontroli, a jak dojdzie co do czego to są tłumaczenia " To na pewno nie moje dziecko" XDDDD
No
Chodziłem do pato gimnazjum gdzie było grubo