Wpis z mikrobloga

@NevermindStudios: zawsze gnebiono niektórych ludzi. Po prostu żałosne jest to że dorośli nie reagują z ogromną stanowczością. Nie edukuje się też młodych aby informowali o takich przypadkach i też przeciwdziałali. Temat rzeka
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: Nie bez przyczyny się mówi, że trzeba mieć stalowe nerwy i twardą dupę

Szkoła te 25 lat temu była inna niż teraz. I nawet dzieciaki były względem siebie całkiem spoko, chociaż zdarzały się odpałowcy. Teraz wszystko jest winą telefonów i social mediów. Oski z julkami są wychowywane samopas bez jakiejkolwiek kontroli, a jak dojdzie co do czego to są tłumaczenia " To na pewno nie moje dziecko" XDDDD
No
  • Odpowiedz
@NevermindStudios nie no, ja tutaj regularnie czytam że dziewczyny nie mają żadnych problemów, że wymyślają sobie depresję żeby zwrócić na siebie uwagę, że nie mają prawa na nic narzekać bo żyją na easy levelu.
  • Odpowiedz
@NevermindStudios: Sam doświadczyłem gnębienia w szkole wiadomo nie jakiegoś hardcorowego typu pobicia czy coś w tym stylu, ale jak trzeba było kogoś wyśmiać to ja byłem 1 kandydatem. Ogólnie zniszczyło mi to jakiekolwiek cząstki pewności siebie, stałem się zamknięty na ludzi. Do teraz mnie to trzyma i zapewne nigdy nie zbuduje rodziny, widzę że dużo się nie zmieniło słabi są po prostu zjadani i wypluwani przez społeczeństwo, mimo próby uświadamiania
  • Odpowiedz