@kidi1 wykopki znów przeruchają wpis/mem? Nowe, nie znałem. W tym przypadku chyba poszli na rekord bo jeszcze pierwsze 2 wpisy były śmieszne, a reszta bezbek.
wykopki znów przeruchają wpis/mem? Nowe, nie znałem. W tym przypadku chyba poszli na rekord bo jeszcze pierwsze 2 wpisy były śmieszne, a reszta bezbek.
@SledzeLewackiebetyBoBogaty: właśnie wrzuciłem pięciu kretynów od tego spamu na czarną listę, bo szkoda mojego scrolla, chyba to jakaś nowa fala, bo od dawna już nie musiałem uaktualniać listy śmieciokont.
@Wojciech_Skupien nigdzie nikomu nie zakazuje wrzucać tego co chce, wyrażam tylko swoje zdanie, że coś co było śmieszne na początku zostało bardzo szybko sprowadzone do próbowania na siłę.
@Gluptaki a to jest jakaś komisja? Poczułem się jak polityk, który został powołany do komisji i po pół roku dowiaduje się tego od dziennikarki podczas wywiadu. A no i klasycznie, nie mów nam o swoich doświadczeniach z zakładu karnego. ( ͡°
@Wojciech_Skupien: niech sobie wrzucają co chcą, przecież im nie zabraniam. To tak samo jak z patostrimami czy innym gównem tu obecnym - dopóki jest otagowane, to nie ma problemu na płytkim poziomie*. Oni to mniej więcej to samo co kretyni od spamu Tuszajewem - kontent wart mniej niż pokręcenie rolką w myszce.
*bo na głębokim np. napływ patostrimów był kolejnym powodem, przez który uciekła stąd większość ludzi robiących sensowny kontent.
źródło: 1000006761
PobierzNie ma smiesznosci w schematach
@SledzeLewackiebetyBoBogaty: właśnie wrzuciłem pięciu kretynów od tego spamu na czarną listę, bo szkoda mojego scrolla, chyba to jakaś nowa fala, bo od dawna już nie musiałem uaktualniać listy śmieciokont.
Komentarz usunięty przez autora
a może niech każdy wrzuca sobie co chce i śmieje się z czego chce, wy zgorzkniałe pryki
@Gluptaki a to jest jakaś komisja? Poczułem się jak polityk, który został powołany do komisji i po pół roku dowiaduje się tego od dziennikarki podczas wywiadu.
A no i klasycznie, nie mów nam o swoich doświadczeniach z zakładu karnego. ( ͡°
*bo na głębokim np. napływ patostrimów był kolejnym powodem, przez który uciekła stąd większość ludzi robiących sensowny kontent.
Nie lepiej pasztet na święta przygotować niż marnować czas na takie poważne tematy?
Wesołych Świąt