Wpis z mikrobloga

wykopki znów przeruchają wpis/mem? Nowe, nie znałem. W tym przypadku chyba poszli na rekord bo jeszcze pierwsze 2 wpisy były śmieszne, a reszta bezbek.

@SledzeLewackiebetyBoBogaty: właśnie wrzuciłem pięciu kretynów od tego spamu na czarną listę, bo szkoda mojego scrolla, chyba to jakaś nowa fala, bo od dawna już nie musiałem uaktualniać listy śmieciokont.
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien nigdzie nikomu nie zakazuje wrzucać tego co chce, wyrażam tylko swoje zdanie, że coś co było śmieszne na początku zostało bardzo szybko sprowadzone do próbowania na siłę.

@Gluptaki a to jest jakaś komisja? Poczułem się jak polityk, który został powołany do komisji i po pół roku dowiaduje się tego od dziennikarki podczas wywiadu.
A no i klasycznie, nie mów nam o swoich doświadczeniach z zakładu karnego. ( ͡°
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: niech sobie wrzucają co chcą, przecież im nie zabraniam. To tak samo jak z patostrimami czy innym gównem tu obecnym - dopóki jest otagowane, to nie ma problemu na płytkim poziomie*. Oni to mniej więcej to samo co kretyni od spamu Tuszajewem - kontent wart mniej niż pokręcenie rolką w myszce.

*bo na głębokim np. napływ patostrimów był kolejnym powodem, przez który uciekła stąd większość ludzi robiących sensowny kontent.
  • Odpowiedz