Wpis z mikrobloga

Napisz jaką byś miał/a mieć supermoc, a ja wymyślę Ci imię i tragiczną smierć

[Bawię się do 1 w nocy, potem kuniec]
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wrrronika: moja super moc do końca życia będe prawiczkiem, dzięki mojej mocy nikomu nie uda się zaciągnąć mnie do łóżka i do końca będe bez obrzydliwego seksu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Mantusabra:
Kulafula!

Całe życie dążyłeś do osiągnięcia tej jednej wygranej. Ćwiczyłeś codziennie, wierząc, że gdy osiągniesz tem cel, tak odległy... Twoje życie będzie miało wartość.
Jednak nie spodziewałeś się, że w dzień - w którym wiedziałeś że pokonasz Pudziana...
Ten dzień, w którym miałbyś wygraną
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Hmmm na pana trza miec wyglad i pieniadze. na pieniadze nie narzekam ale tam jest "i" a nie "lub" :PP

Czyz wiedza o dniu smierci nie jest supermoca? Czyzby kazdy posiadal taka wiedze ze wie kiedy umrze?
  • Odpowiedz
  • 1
@csth97: ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Za niepostaranko:

Spustak!
W trakcie jednej z nielicznych 0r^gii, w której chwaliłeś się swoimi umiejetnościami, przypadkowo trafiłeś w oko żony właściciela domu. On się zdenerwował i naćpany Cię postrzelił
  • Odpowiedz
  • 6
@gorzki99:

Nazwę Cię Norm, bo co to za moc >:(

Pomimo nie bycia wyjątkowo silnym, inteligentnym, czy nie posiadania umiejętności latania czy strzelania z oczu. Posiadałeś istotną moc - znałeś swój dokładny wyrok i datę śmierci. Miałeś pewność, że to nie tylko myśli chorego człowieka.
Wielokrotnie mogłeś
  • Odpowiedz
  • 1
@csth97: imo dosc oklepane xD
Chcialam potrenowac sobie wyobraznie ale chuopy o 1 mysla nie tym narzadem co trzeba i d--a z zabaw w superbohatera >:(

moglabym dopisac jeszcze do tego taka dramatyczna historie o byciu badboyem, ktory dzieki swojej rubaszności (wynikajacej z dosc nietypowej umiejetnosci), dorobil sie na cwaniakowaniu i trafil tez w takie towarzystwo
Bo jakos mi sie to naturalnie ze soba laczy, ale yh
  • Odpowiedz
@Wrrronika: No ciekawa historia. Tylko ze malo adekwatna :)

otoz sa dwa kraje ktore sobie wymyslilem ze moja noga na nich nie postanie. jednym z nich jest USA :D

otoz nadzieja to cos co dawno temu olalem. Nie potrzebuje
  • Odpowiedz