Aktywne Wpisy
Adolf_hit_her +415
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta

źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz
kluha666 +156
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak

źródło: 1000009624
Pobierz
[Bawię się do 1 w nocy, potem kuniec]
No sobie ciekawą moc wybrałeś
Wymyśl coś normalnego, a nie Wrrroniki po nocach denerwujesz
Kulafula!
Całe życie dążyłeś do osiągnięcia tej jednej wygranej. Ćwiczyłeś codziennie, wierząc, że gdy osiągniesz tem cel, tak odległy... Twoje życie będzie miało wartość.
Jednak nie spodziewałeś się, że w dzień - w którym wiedziałeś że pokonasz Pudziana...
Ten dzień, w którym miałbyś wygraną
Czyz wiedza o dniu smierci nie jest supermoca? Czyzby kazdy posiadal taka wiedze ze wie kiedy umrze?
Czyli chłop dziewica został xD
Antyp0lak!
Twoja moc - wybrana przez Ciebie? Nadana
Czy ogolnie umiesz odczytywac smierc innych ludzi i istot? :<
Za niepostaranko:
Spustak!
W trakcie jednej z nielicznych 0r^gii, w której chwaliłeś się swoimi umiejetnościami, przypadkowo trafiłeś w oko żony właściciela domu. On się zdenerwował i naćpany Cię postrzelił
Nazwę Cię Norm, bo co to za moc >:(
Pomimo nie bycia wyjątkowo silnym, inteligentnym, czy nie posiadania umiejętności latania czy strzelania z oczu. Posiadałeś istotną moc - znałeś swój dokładny wyrok i datę śmierci. Miałeś pewność, że to nie tylko myśli chorego człowieka.
Wielokrotnie mogłeś
Chcialam potrenowac sobie wyobraznie ale chuopy o 1 mysla nie tym narzadem co trzeba i d--a z zabaw w superbohatera >:(
moglabym dopisac jeszcze do tego taka dramatyczna historie o byciu badboyem, ktory dzieki swojej rubaszności (wynikajacej z dosc nietypowej umiejetnosci), dorobil sie na cwaniakowaniu i trafil tez w takie towarzystwo
Bo jakos mi sie to naturalnie ze soba laczy, ale yh
otoz sa dwa kraje ktore sobie wymyslilem ze moja noga na nich nie postanie. jednym z nich jest USA :D
otoz nadzieja to cos co dawno temu olalem. Nie potrzebuje
źródło: clap-applause
Pobierz