Wpis z mikrobloga

Coś się kończy.
Pytanie, czy coś się zacznie. Ponad dwa lata temu tu na Wykopie udało mi się znaleźć pracę w firmie, którą będę teraz wspominał bardzo ciepło. To było pierwsze aż tak w pełni pozytywne doświadczenie w moim życiu. No niestety, nic nie trwa wiecznie i ze względów ekonomicznych dobre chwile się skończyły. Kto wie, może uda się powtórzyć Wykopowy manewr? ( ʖ̯)

Sytuacja na rynku gier dotknęła także i mnie, więc kochani: jeśli wiecie o jakimś przyjaznym miejscu w giereczkowie, które przygarnęłoby game/narrative designera z 10+ doświadczenia ogólnego i 5+ zawodowego w gamedevie, z udokumentowanymi 15 latami doświadczenia pisarskiego i sukcesami wydawniczymi, to dawajcie proszę znaka.
Z doświadczenia:
Budowanie lore/worldbuilding (tutaj najmocniejsze umiejętności)
Praca nad story gry
Praca nad high-levelowym podejściem do mechanik
Design mechanik/featureów
Analiza wsteczna tytułów referencyjnych od strony gameplayu
Budowanie dokumentacji projektowej (GDO, GDD)
Praca nad elementami level designu na pograniczu narrative/level design (analiza elementów, rozplanowywanie narracji na poziomie, implementacja dialogów w Unrealu - budowanie misji na node'ach)
Głównie zainteresowany jestem pracą zdalną (mam rozbudowane zaplecze do takowej). Mile widziana UOP, ale jestem otwarty na negocjacje w sprawie B2B.

#gamedev #gry #szukampracy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach