Wpis z mikrobloga

Co mogę zrobić w sytuacji, gdy dentysta który wymieniał wypełnienia zrobił to tak, że zęby mają nadwrażliwość gdy coś gryzę? Dodatkowo nie usunął całości próchnicy z jednego zęba. Co mam zrobić i jaka jest szansa na odzyskanie kasy? #pytanie #dentysta #zdrowie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Kon_Baltazar @ChlopoRobotnik2137 ok, chodzi o to że byłem u dentystki by zrobiła przegląd, powiedziała że trzeba wymienić wypełnienie w 6 i 7 u góry i dołu , też była drobna próchnica w niektórych, łącznie cztery zęby. No to dobra zrobiła najpierw dwa zęby po kilku dniach podczas mycia zębów lub jedzenia trochę ciut twardszego czułem ból na powierzchni zęba. Przy następnej wizycie powiedziałem że mam problem z tym zębem, nałożyła
  • Odpowiedz
@PLPL Zgłoś się na wizytę kontrolną przede wszystkim. Powiedz o co chodzi, jak się problem nie rozwiąże to do innego dentysty na konsultację.
Odradzam od razu zaczynać od sposobów z artykułu podesłanego przez @Kon_Baltazar
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ali_baba no dobra ale jak pójdę do innego dentysty i on to zrobi to będę płacił dwa razy za te same zęby? :/ już nie mówiąc o tym że w siodemce którą robiła mam dalej dziurę z prochnicą z boku zęba czego nie zrobiła a powinna
  • Odpowiedz