Wpis z mikrobloga

#rozdajo #wykopefekt

tldr: Stolarz hobbysta oferuje swoją prace 80x100cm (pixel art, mozaika 3d z drewna/panel akustyczny) w formie akcji licytacji, całość przeznaczona na cel charytatywny w ramach fundacji w której jestem wolontariuszem. Praca z poniższych zdjęć, czyli format 30x40cm do wylosowania spośród wszystkich komentarzy pozostawionych pod głównym postem na IG.

Cześć 2

Mam nadzieję, że wybaczycie jak trochę pospamuje tym postem przez najbliższe dni. Włożyłem w to (i włożę jeszcze) sporo czasu, pracy i trochę własnych pieniędzy, zależy mi na wyniku.

W poprzednim poście na mirko jest to rozpisane, tu dam tylko skrót, że zwycięzca licytacji otrzyma te pracę w formacie 80x100cm. A spośród osób, które skomentują / zostawią reakcję pod głównym postem na IG wylosuje mniejszą pracę, taką jak na poniższych zdjęciach.

Wszystko na IG: wujekzchaty.

Daje rozdajo, bo aktualnie poza moim komentarzem nie ma tam żadnego XDDDD także jest spora szansa, że to będzie easy win ( ͡° ͜ʖ ͡°) a to po prostu obudzi algorytm a przynajmniej taką mam nadzieję.

Wiem, że zielonkom się nie ufa ale wpłata bez mojego pośredniczenia, bezpośrednio na konto fundacji, legitna z 14 letnim stażem działania, ja tylko tam jestem wolontariuszem i zbieram w ten sposób kasę na swoje działania, fundacja przy poprzedniej akcji podwoiła te środki przez co poprzednia akcja mogła być suuuuuuper zamiast tylko super. Rozliczenie poprzedniej akcji i jej cel do wglądu dla zwycięzcy.

Proszę Was serdecznie o pomoc i thank you from the mountain.
Wujekzchaty - #rozdajo #wykopefekt

tldr: Stolarz hobbysta oferuje swoją prace 80x100...

źródło: 3

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wacek_1984:
Dziękuję <3 i dziękuję za pomoc tutaj, te algorytmy to dla mnie czarna magia ale każda nawet najmniejsza pomoc to tylko dziękować :)
Właśnie sam założyłem tylko pod te akcje z licytacją ig, tiktoka a nawet wykop peel żeby pomóc tej akcji zasięgowo. Pierwsza tego typu akcja odbyła się na fb i zakończyła się uzbieraniem całkiem fajnej kaski. Ostatnio na fb jest słabo z zasięgami stąd pomyślałem o zmianach
  • Odpowiedz
  • 0
@wacek_1984 niestety nie, etsy i sklep www z profesjonalnym marketingiem będę miał w perspektywie 3 miesięcy. Póki co porwałem się z motyką. Spróbuję to jeszcze rozkręcić bo wycofać się już nie wycofam. Pojawiła się pierwsza oferta w licytacji. Już nie będę zmieniać zasad gry w trakcie. Tym bardziej, że to najprawdopodobniej Mirek:)
  • Odpowiedz