Wpis z mikrobloga

• 0
@vieniasn: @Kryspin013 tak, 900 nowy oled w picku z alliexpres kosztował, ale w wersji 64, a nie 512. Przeróbka 250? xd Znajdź mi kogoś ogarniętego kto to zrobi za mniej niż 300. Z kodem wychodzi 1400 więc imo nie jest źle
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn: p------------o ;)))) przychodzisz i mówisz mi, że da się czasem gdzieś tam kupić za 900 i przerobić u kogoś tam za 250 xD co to w ogóle wniosło do głównego tematu? Też potrafię zaniżyć w dyskusji ceny i robić z siebie znawcę
  • Odpowiedz
  • 0
@CleMenS Ja sie nad tym zastanawiałem, ale jednak zdecydowałem sie kupić w sklepie i przerobic we własnym zakresie. Wyszło 1200zł za switcha (miałem jakąś karte podarunkową), karta pamieci 100zł i przeróbka 470zł z wysyłką bo robiłem w serwisie w trójmieście kittech czy jakos tak. Na yt masz recenzje tego switcha z chin
  • Odpowiedz
@CleMenS ja zamawiałem z kartą 256GB jak były po 1300zł. Wszytko ok, doszedł w 2 tygodnie, tydzień przeróbka k tydzień przesyłka. Zadanie i dobrze zapakowane,.konsola już ma ponad pół roku, sprawuje się wyśmienicie, masa gier idealne dopasowanych do moich potrzeb wgrana na start na kartę, a i wszystkie programy do ściągania k wgrywania gier z neta są dostępne na konsoli.
Nic nie żałuję i serdecznie polecam, chociaż cena widzę idzie do
  • Odpowiedz
  • 0
@Kaolin28: Też zamówiłem. Zobaczymy co to będzie. Są jakieś fajne fora gdzie można poczytać o tym co da się zrobić na tym zmodowanym systemie? Reddit jest strasznie ocenzurowany :d
  • Odpowiedz