Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
​Słuchajcie mirki z #krakow spróbuję tutaj no bo w sumie mirko ma nieraz moc. Szukam pracy w Krakowie, dużo się ostatnio złego działo w moim życiu bo przeszedłem kiepskie rozstanie, musiałem się wyprowadzić ze wspólnego mieszkania no i dostałem wypowiedzenie w pracy. Oczywiście szukam intensywnie ale czasami widzę, że proces rekrutacyjny trwa np. miesiąc ( w sensie wiem gdzie i kiedy wysłałem CV a oni dopiero po miesiącu proponują pierwszą rozmowę ) a ja z chęcią bym się już czymś zajął. Głównie pracowałem w handlu, jako przedstawiciel ale jak moją poprzednią branże szlag trafił z powodu covidu ochoczo pracowałem w służbie drogowej, prawko mam 16 lat już, jeździłem tymi największymi VW LT jakie można na B, obsługuje kompa, elektronarzędzia, dobrze się dogaduje z ludźmi, nie pije. Mój jedyny wymóg to praca od pon do pt bo chciałbym w końcu dokończyć zaocznie studia. Może ktoś coś słyszał, albo szuka pracownika w moim profilu? Z góry dziękuje za wszelkie zasięgi

#krakow #szukampracy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Rozporek12 Dziękuje za słowa otuchy

@dawid-hopek Nie wykluczałbym, tylko pewnie ciężko się za to utrzymać, jakie są stawki z ciekawości za pełen etat?

@Turbator Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie bo: im dłużej szukam tym bardziej obniżam "wymagania" no ale załóżmy tak, żebym mógł żyć w miarę dobrze i odłożyć na studia to było by 5k netto, chociaż jeszcze troche i być może na chwilę będę musiał
  • Odpowiedz
W jakim jesteś wieku i ile masz doświadczenia zawodowego, że dopiero myślisz o studiach

@yaszczur: A co to za roznica? Co to za polaczkowanie? xD

próg w nowym miejscu/zawodzie od 5k netto?

@yaszczur: Faktycznie horendalne pieniądze, gdyby tyle ludziom płacić to Polska i biedni przedsiembiorcy zbankrutują.
  • Odpowiedz