Wpis z mikrobloga

@szyderczy_szczur: Pamiętam dokładnie, bo jeszcze chyba zrobiłem o tym temat. Akurat w tym samym okresie wyszły na jaw jakieś grube przewały PIS. No ale jednocześnie z jednej strony Hołownia przywitał się z kimś w rękawiczkach, a z drugiej Tusk wrzucił Tik Toka jak dodaje 2 różne majonezy do sałatki.
Zgadnijcie, które afery zostały bardziej nagłośnione medialnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur: klasyka, typowy wyborca słabka płacze, że media go manipulują, więc sam manipuluje dwa razy bardziej i cieszy się, gdy jego polityczni idole manipulują, bo kogoś nie lubią.
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur: a to nie jest po prostu zachowanie higieny jak podajesz komuś jedzenie w warunkach polowych, gdzie ma jak umyć rąk? Ale dla elite wychodków piwniczaków bezdomny nie zasługuje na takie rzeczy jak higiena i szacunek.
  • Odpowiedz
Dosłownie chwile wcześniej Hołownia rozlewał zupę dla bezdomnych i nie zdążył zdjąć rękawiczki

Odpowiedz

@BardzoSmutny: kultura osobista dosłownie nakazuje zdjęcia rękawiczki jak się podaję rękę, ale co ja tam wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Hołownia wydawał wtedy jedzenie w tych rękawiczkach.

@foooo: Ale w tym samym momencie? No chyba nie, nie widać tego na zdjęciu i nie bardzo się da jednocześnie komuś podawać rękę i tą samą ręką nakładać jedzenie.

Jeśli wcześniej wydawał to jedzenie i już skończył, to po skończeniu wydawania jedzenia mógł zdjąć rękawiczkę. Powinien jeśli chciał komuś podać rękę, kultura tego wymaga.

Chyba że jeszcze nie skończył wydawania jedzenia, ale to
  • Odpowiedz