@mala_kropka: Nie wyobrażam sobie pracy do której chciałbym przychodzić jak miałbym 100 milionów dolców na koncie. Czasem widuje posty i ludzie piszą w necie wiec prawda xD że przychodziliby do tej pracy nawet za darmo bo tak ją lubią. Co takie osoby robią ? Nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Ja bym wpadł odwiedzić znajomych w pracy, może parę pociągów przyjąć raz na 10 lat xD ale tak normalnie to nie
✨ Problemy w pracy i frustracje po wypowiedzeniuⒾ Muszę się wyżalić bo chyba tylko to już mi zostało. Ale może ktoś będzie miał pomysł jak to odkręcić. Pracuje (jeszcze) w całkiem dobrym miejscu jak na polskę B powiatową. Staż pracy ponad 10 lat. Praca biurowa. W mojej firmie tną koszty i po odejściu jednego pracownika powiedzieli, że nikt za niego nie przyjdzie i mamy robić pracę za niego. Można powiedzieć, że to był
Czasem widuje posty i ludzie piszą w necie wiec prawda xD że przychodziliby do tej pracy nawet za darmo bo tak ją lubią.
Co takie osoby robią ? Nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Ja bym wpadł odwiedzić znajomych w pracy, może parę pociągów przyjąć raz na 10 lat xD ale tak normalnie to nie