BTC maxi w sumie nie maja na co narzekać, nawet przy tak nieprzychylnych dzialaniach małpy w ciagu roku +16%. Spodziewalem sie short term gorszego wyniku, jestem pozytywnie zaskoczony.
No a długoterminowo bez różnicy, w 2035 roku to bedzie pierdnieciem na wykresie a Bitcoin przeżyje zarówno Trumpa jak i wielu jego następców.
Natomiast co do shiciarzy to byli ostrzegani wielokrotnie. Niektórzy po prostu sa niewyuczalni i nie uchronisz ich przed
The strategic bitcoin reserve is a reserve asset, funded by the United States Treasury's forfeited bitcoin, announced by President Donald Trump in March 2025. Separately, a digital asset stockpile for non-bitcoin assets was also created.
@heron: Jak najbardziej, mozemy wspolnie ustalic jakas date za 8 lat od dzisiaj i zobaczymy jak wypadla inwestycja w BTC wzgledem innych inwestycji.
Napisz w co ty inwestujesz i jak przebije BTX to wysylam 1k na fundacje wybrana przez ciebie, jesli ja mam racje to ty wysyłasz na moją. Mozemy wspolnie tez wybrac escrow na które wrzucimy to 1k, zeby nikt sie nie wycofal w razie przegranej.
@jegertilbake: myślisz, że nie widzę jak rośnie btc, bo stado baranów wrzuca pieniądze do pieca kupując magiczną liczbę lepszą od innych magicznych liczb?
#gielda #kryptowaluty #polityka
źródło: received_1164903698706987
PobierzBTC maxi w sumie nie maja na co narzekać, nawet przy tak nieprzychylnych dzialaniach małpy w ciagu roku +16%. Spodziewalem sie short term gorszego wyniku, jestem pozytywnie zaskoczony.
No a długoterminowo bez różnicy, w 2035 roku to bedzie pierdnieciem na wykresie a Bitcoin przeżyje zarówno Trumpa jak i wielu jego następców.
Natomiast co do shiciarzy to byli ostrzegani wielokrotnie. Niektórzy po prostu sa niewyuczalni i nie uchronisz ich przed
SP&500 ma w ciagu ubieglego miesiaca -12% a jest uznawane za super bezpieczna opcje wiec nie ma tragedii na ten moment.
W BTC sie wklada hajs na min 8 lat bedac rozsadna osoba a sam mam za soba spadki o 2/3 . Takie 14% to pierdniecie.
Przy okazji sie pochwal w co sam inwestujesz, ze korekty przy
@jegertilbake: https://www.wsj.com/finance/currencies/trump-family-has-held-deal-talks-with-binance-following-crypto-exchanges-guilty-plea-05b029fa
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Tak. A co?
https://en.wikipedia.org/wiki/Strategic_bitcoin_reserve
Napisz w co ty inwestujesz i jak przebije BTX to wysylam 1k na fundacje wybrana przez ciebie, jesli ja mam racje to ty wysyłasz na moją. Mozemy wspolnie tez wybrac escrow na które wrzucimy to 1k, zeby nikt sie nie wycofal w razie przegranej.
Wchodzisz w to