Aktywne Wpisy

MonazoPL +134
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +609
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Jeśli ktoś będzie się zastanawiał, czemu w civ7 dostaliście tylko 3 epoki to teraz już będziecie wiedzieli dlaczego - twórcy zamiast dopracować i dopieścić produkcję i skupić się przede wszystkim na PC to zajmują się bzdurami typu VR... w grze turowo-kuhwa-strategicznej xDD
#civilization #civilization7 #civ5 #civilization5 #civ6 #civilization6 #grajzwykopem
Problem z tą grą jest taki, że formuła się trochę wyczerpała. Dla mnie np. Civ V była grą końcową tej serii, Civ VI w ogóle mnie już nie wciągnęła a na CiV VII to już w ogóle nie patrzę. Zwyczajnie ciężko zrobić coś lepszego w kolejnej części, a w sytuacji gdzie poprzednia część jest dopakowana DLC, to jest to praktycznie niemożliwe.
Jedyne czym można ulepszyć tą serię to lepszym
A i wjeżdża niebawem Endless Legend 2, także baj baj frajerzy.
@NaczelnyWoody: serio tam są 3 epoki tylko?
@Niebadzsmokiem: tak, bo trzeba było koniecznie wydać civ7 na VR xD
To jest koniec Civki, tak samo jak po Heroes 5 seria upadła albo po niedawnym niewypale The Settlers xD
@Poyar: widziałeś zamek inferno? xD
Jak dla mnie Olden Era już jest spalone xD
Najlepszą alternatywą dla Heroes jest Age of Wonders 4
Także nie piehdol że marudzę że kiedyś to było
@FireDash: Formuła się nie wyczerpała. Firaxis się wyczerpał.
Jakby ludzie dostali grę z mechaniką modów 4, AI z 4 i dyplomacji + feeling SMACa + realistyczna grafika z V to by grali jak nigdy. A tak co nowa wersja to głupsza.