Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +416
źródło: temp_file1450738570864815471
Pobierz
orgin246 +167
Fajny ten NOWY Switch 2, tak fabrycznie zapakowany i w ogóle nieużywany ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wy tam normalni jesteśćie @Media_Expert ?
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
źródło: 20251208_090402
Pobierz

analiza techniczna na ostatnich spadkach zadziałała książkowo, no chyba, ze w środę Trump nie wyskoczyłby ze swoją tablica taryf, a dał tylko taryfki na auta i rynek odjechały na północ, to wtedy analiza techniczna by jednak nie zadziała wcale, czego nie rozumiecie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@maniek74: Tak, dziwko
@maniek74: Ty wiesz i ja wiem, że nikomu psycha nie siada, tylko psikam na ciebie tym swoim słownym muchozolem bo mam na to ochotę. A ty bijesz w taką narrację, która ci wygodna. Czegokolwiek byś jednak nie napisał, to z każdego słowa przebija ignorancja i umysłowa ociężałość zwykłego przygłupa myślącego niesamodzielnie oraz rynkowa bezradność typowa dla dziecka hossy.
@golomb13: Ja nieuczciwie okradam.
Oby Jaśnie Pan Inwestor dotrwał w zdrowiu i z pozycją
@maniek74: Ja zajmuję się pluciem na ciebie i xtb. Wykopkom dostarczyłem wysoką jakość za ćwierć darmo szmato.