Wpis z mikrobloga

#gielda

analiza techniczna na ostatnich spadkach zadziałała książkowo, no chyba, ze w środę Trump nie wyskoczyłby ze swoją tablica taryf, a dał tylko taryfki na auta i rynek odjechały na północ, to wtedy analiza techniczna by jednak nie zadziała wcale, czego nie rozumiecie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
maniek74 - #gielda

analiza techniczna na ostatnich spadkach zadziałała książkowo, no...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@DJ007 ładnie ci psycha siada frędzlu po całym dniu w kasynie, zaczęło się od luki na dzień dobry, kończy na ujadaniu w komentarzach na wykopie aby trochę spuścić ciśnienia i taka żałosna pokraka szkolenia wykopkom sprzedawała jak ogarniać emocje, patetic
  • Odpowiedz
ładnie ci psycha siada frędzlu po całym dniu w kasynie

@maniek74: Ty wiesz i ja wiem, że nikomu psycha nie siada, tylko psikam na ciebie tym swoim słownym muchozolem bo mam na to ochotę. A ty bijesz w taką narrację, która ci wygodna. Czegokolwiek byś jednak nie napisał, to z każdego słowa przebija ignorancja i umysłowa ociężałość zwykłego przygłupa myślącego niesamodzielnie oraz rynkowa bezradność typowa dla dziecka hossy.
  • Odpowiedz
nie gram na indeksach cfd degeneracie tylko uczciwie lokuje

@golomb13: Ja nieuczciwie okradam.

zapytaj mnie za 20 lat

Oby Jaśnie Pan Inwestor dotrwał w zdrowiu i z pozycją
  • Odpowiedz
  • 0
@DJ007 ty wiesz i ja wiem, ze od kiedy wyciągnąłeś tu łapę po pieniądze od nieświadomych wykopków za szkolenia z horoskopów to należy na ciebie co najwyżej napluć, tak jak na tych co sprzedają garnki emerytom, to jest ten sam case
  • Odpowiedz
to należy na ciebie co najwyżej napluć,

@maniek74: Ja zajmuję się pluciem na ciebie i xtb. Wykopkom dostarczyłem wysoką jakość za ćwierć darmo szmato.
  • Odpowiedz