Wpis z mikrobloga

@Looogiczna: Nie wiem czy to 2-gie nie jest legalizowane jakoś. Ktoś mi nie wiem czy nie z księgowości opowiadał, że panny z OF normalnie płacą podatki jako jdg niektóre, więc gorsze jest to pierwsze;)
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Naucz się przecinki poprawnie stawiać to jedno. Drugie to: po co mnie wołasz znowu? Po trzecie, ty nic nie wiesz. Antek Chmielewski, mówi ci to coś? Tak pamiętam niestety ciebie z innego wątku i zdziwiłem się, że znowu mnie wołasz. Idź ucz się na kartkówkę z języka polskiego!!!
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: A jak założysz wpis to cenzurujesz. Gramatyki ucz się. Składnia zdania. Przecinki. Zacznij posługiwać się językiem polskim wreszcie. Mongolski czy mandaryński w twoim wykonaniu zostawiam pod ocenę np. sinologom. Dalej rynsztok w twoim wykonaniu jest grany!
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Miałeś pisać w języku polskim poprawnie lub usiąść do książek czy dyktand. Hit ,,s kobietą" jak tak można napisać? Nie pisz mi tu o swojej rodzinie to jedno. Nawet jak macie tam kogoś komu wpisano przy narodzinach płeć żeńska to drugie. Nie interesuję mnie to. Sprawdź może jeszcze da się zapisać na II semestr jakiejś szkoły specjalnej zaocznie i może ciebie wezmą na chwilę, aby trochę ciebie douczyć. PS
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 widać właśnie twój poziom. Poniżej bruku jesteś a taki Pan jak ja z takimi parobkami zbytnio nie rozmawia. Więc na dzisiaj już koniec mojego czasu dla ciebie. Możesz dalej skomlac o atencję ale pozostaje ci całowanie moich butów.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jaki ty odważny i prawilny zrobiłeś się. Do moderacji zgłaszasz. Wcześniej posty usuwasz. Idź do tatusia i zapytaj go czemu tacy nie podobni jesteście do siebie jak ci zleci pracę jako pomocnik gospodarza na KRUS. Dobrze wiesz o czym ja mówię. Buty gospodarskie bliskie sercu. To ty z tej mitycznej Bielawy jesteś i nawet im wstyd przynosisz. Własnemu ojcu temu z metryki z chrztu i ojcu też
  • Odpowiedz