@przecietnyczlowiek: nic z tym zrobić się nie da, tak jak w greckim dramacie, nieważne co zrobi bohater wszystko prowadzi do tragicznego końca ( w moim przypadku wegetacja jak karaluch do końca życia).
@KapitanKam dobra, sam to przeżywałem Kluczem jest mieć wywalone, nie szukać potwierdzenia wartości u innych. Ewentualnie młodzież/dzieci i zwierzęta. Reszta to niewdzięczne, wyrachiwane Mendy.
Kup motocykl, idź na trening sportów walki. To jest terapia Dla faceta.
@KapitanKam: bs On przystojny ro logiczny ze ona ładna Gorzej jak ty jesteś brzydki, ale kontaktu nawet z brzydkimi nie umiesz nawiązać. Ja tak mam. Nieważne co zrobię, i tak jestem awkward. Uśmiecham się czy jestem gburem, wychodzi na to samo.
@KapitanKam: rel, przegryw to współczesny bohater tragiczny, z góry skazany na porażkę ehh
@KapitanKam: ten uczuć, gdy loszka woli usiąść obok obsranego i obszczanego żula, niż obok ciebie... brutalne, miałem tak raz
Każdy atrakcyjny i z kimś.
przystojniak, ona ładna
Taka jest biologia nic nie poradzisz #natura ¯_(ツ)_/¯
Kluczem jest mieć wywalone, nie szukać potwierdzenia wartości u innych. Ewentualnie młodzież/dzieci i zwierzęta. Reszta to niewdzięczne, wyrachiwane Mendy.
Kup motocykl, idź na trening sportów walki.
To jest terapia Dla faceta.
On przystojny ro logiczny ze ona ładna
Gorzej jak ty jesteś brzydki, ale kontaktu nawet z brzydkimi nie umiesz nawiązać.
Ja tak mam.
Nieważne co zrobię, i tak jestem awkward.
Uśmiecham się czy jestem gburem, wychodzi na to samo.