Wpis z mikrobloga

Pragnę przypomnieć, że wśród osób głośno popierających Grzegorza Brauna jest Sebastian Pitoń, działacz antywojenny, który niedługo po rozpoczęciu wojny domagał się postawienia muru na granicy z Ukrainą i stwierdził, że gdyby był cesarzem Polski to w tej wojnie wspomógłby Putina.

#braun #polityka
Cinoski - Pragnę przypomnieć, że wśród osób głośno popierających Grzegorza Brauna jes...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Jariii Nic dziwnego, że typ tak mało jest znany. Gdyby był bardziej rozpoznawalny to pewnie by musiał po bułki z ochroną chodzić.
  • Odpowiedz
@Cinoski: ja kiedyś zrobiłem cała listę pokemonów Brauna

1. Torkowska, chce kwiatami widać ruską armię i prosić o denazyfikację naszego rządu
2. Korwin, klasa sama w sobie
3. Pitoń, ruski g*&&$#jad
4.
assninja - @Cinoski: ja kiedyś zrobiłem cała listę pokemonów Brauna

1. Torkowska, ch...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@assninja Chciałem dorzucić tę grafikę, ale nie mogłem znaleźć nigdzie info że to jakiś w miarę formalny komitet, a nie posklejane zdjęcia różnych niezależnych naukowców.
  • Odpowiedz
@Cinoski: Braun to jest największe g---o polskiej polityki. Z wielu powodów. To jest taki JKM na sterydach, tylko, że JKM był zafiksowany na wolnym rynku i sprzedaży paróweczek, a obyczajowe p--------o było tylko okazajonalnym dodatkiem. U Brauna odwrotnie, obyczajowe p--------o jest na pierwszym planie i to jeszcze podlane rasistowskim i szowinistycznym sosem. Dosłownie powrót do "kuchni" pierwszej połowy XX wieku w katotalibańskim wydaniu. A wisieńką na torcie jego totalny brak
  • Odpowiedz
  • 4
@jan-banas: Pitoń nie jest jednym z wielu w strukturach, tylko jest dość blisko Brauna i jeszcze w wyborach do sejmu w 2023 roku Braun go zgłaszał na listy wyborcze Konfy, na co reszta rady liderów się nie zgodziła, ale cały tabun podobnych odklejeńców przeszedł wtedy i w wyborach samorządowych.
  • Odpowiedz