Aktywne Wpisy

#dzieci #rodzice #rodzicielstwo #ksiazki
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
razdwatrzy55 +7

Chyba oszukałem system. Pracuję 23 dni w miesiącu. Udaje mi się w ten sposób miesięcznie zarobić ok 4600 zl brutto. (Jestem alpinistą przemysłowym) Resztę dni przeznaczam na pasje - chodzenie po górach, podróże, wspinaczka, tinderowki, siłka, eksplorację jaskiń, rower, znajomi itd. W chuju mam kredyt na mieszkanie i posiadanie bombelka. Auto mam 21 letnie, które jest ładne, jeździ i skręca. Ubrania kupuję na allegro, bez żadnych metek (nowe bluzy po 30 zł lol). Żyje mi się lekko i przyjemnie, nie muszę nikomu nic udowadniać, lansować się drogimi rzeczami. Nie jestem targetem wielkich firm, no chyba że sprzedają rzeczy outdoorowe xD Nie jestem jakimś freethinkerem, wybitną jednostką, czy autorytetem, ale polecam każdemu ten stan. Warto podjąć ryzyko i spróbować żyć na własnych warunkach :) Trochę się tym wpisem liżę po własnym kutasie #pracbaza #przemyslenia #przemysleniazdupy
źródło: temp_file147010686257262793
Pobierzźródło: temp_file4337482731138794057
Pobierz