Wpis z mikrobloga

Jaram się jak dziecko, kupiłem sobie ps3 tylko po to żeby przejść dwie pierwsze części God of War, które ogrywałem na tej konsoli zanim ją sprzedałem, przy okazji wrócę do kilku innych gierek, szkoda, że nie da się przez przeglądarkę zaznaczyć tych gier które chce się pobrać tylko trzeba że sklepu na konsoli pojedynczo dodawać je do pobrania, ale i tak jestem zadowolony, coś czuję, że nocka będzie zarwana( ͡º ͜ʖ͡º)
#ps3 #playstation #godofwar #nostalgia #gry
Mocarnyknurek - Jaram się jak dziecko, kupiłem sobie ps3 tylko po to żeby przejść dwi...

źródło: temp_file5848313285373497734

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@vieniasn ja dałem 400, slimka ale trochę inna niż kiedyś miałem, z jednym padem i bez dodatkowych gier za to dysk 320 GB, pewnie przepłaciłem ale wolałem być pewny, że nie ma bana i działają wszystkie usługi
  • Odpowiedz
Mam pytanie wykopki nie mam aktualnie kompa bo jestem bardzo daleko a chciałbym zagrać w nier replicant tylko w wersję po angielsku, istnieje patch którym można zangielszyc angielska wersję i sam bym to zrobił gdybym miał dostęp do komputera. Byłby ktoś miły i wrzucił na jakiś hosting zangielszczone ISO żebym mógł pobrać i udostępnić sobie przez FTP do multimana
#ps3 #konsole #gry
@Mocarnyknurek @majkelito-_-
  • Odpowiedz