Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
seb-mlotkow +3
Tak sobie myślę co się stanie jak SpaceX wejdzie na rynek. Gemini pisze że prawdopodobnie wszystkie indeksy będą musiały nagle kupić dużo akcji przez co będą sprzedawać aktualne akcje żeby zmieścić się w market capie, może wpłynąć na cenę topki w nasdaqu. Dodatkowo mniejsze firmy pewnie wypadną całkiem. Myślicie że dobrze jest przed tym czerwcem próbować pozbyć się pomniejszych śmieciuchów itp. I czekać żeby kupić jak pospada wszystko ? Czy to tylko

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link