Wpis z mikrobloga

@KhalTanio

No i co z tego wynika? Większość mężczyzn pracuje na niskich stanowiskach, a ci na stanowiskach kierowniczych to stosunkowo niski procent. Mimo to, przeciętne kobiety często nie widzą przeszkody, żeby porównywać swoją sytuację i odnosić się głównie do tych mężczyzn na stanowiskach wysokich.
  • Odpowiedz
@kamil-tika: Jarek jest kurduplem, który trzy razy rządził krajem. W ten drugi wściekłym na niego, sfrustrowanym i zafiksowanym gościem, któremu Jarek wciągnął jego LPR nosem na śniadanie. Dlatego ze wściekłości i zawiści kuma się z lewusami, chociaż dalej pozostał tym samym prawakiem, któremu marzy się katotaliban tylko pod jego wodzą. Jak dla mnie przegrywem większym jest tu akurat wyższy.
  • Odpowiedz
@KhalTanio

Do stałego, dłuższego związku owszem, jednak nie znaczy to, że nie będą do tego dążyć i wchodzić w przelotne romanse z takimi, a później całe życie porównywać następnych facetów do tych wzrostaków.
  • Odpowiedz
@kamil-tika: Średni wzrost mężczyzn wśród zoomerów Polaków to coś około 182 cm, więc jakie 180cm? To poniżej przeciętnej. Ogólnie Polacy mają najszybszy przyrost wzrostu przez ostatnie 20 lat w UE. 175cm to już co 3 Julka ze szkoły średniej ma.
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: Ale o którym konkretnie badaniu ty mówisz? Bo widziałem parę badań na ten temat i wszystkie z nich, które mówiły, że faceci mają 180 cm lub więcej to były ankiety...
A nawet przede mną, mimo, że jestem facetem paru chłopaków udawało, że są wyżsi niż w rzeczywistości. XD
Widziałem kiedyś jedno badanie, które nie było ankietą i tam wyszło, że faceci mają średnio poniżej 180 cm. Ale nie pamiętam
  • Odpowiedz