Aktywne Wpisy

Fimke +1368
Hej mirasy, jest mi ktoΕ wstanie pomΓ³c znaleΕΊΔ jakΔ
kolwiek staΕΔ
pracΔ w Poznaniu?
RobiΕem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
MiΕem sporΔ przerwΔ ze wzglΔdu na wypadek w rodzinie i opiekΔ caΕodobowΔ nad ojcem.
BraΕem prace dorywcze ΕΌeby jakkolwiek wrΓ³ciΔ szukajΔ c czegokolwiek staΕego ale gdziekolwiek wysyΕam przez pracuj czy olx to "dziΔkujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (β―οΈ΅β°,)
#kiciochpyta #praca #
RobiΕem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
MiΕem sporΔ przerwΔ ze wzglΔdu na wypadek w rodzinie i opiekΔ caΕodobowΔ nad ojcem.
BraΕem prace dorywcze ΕΌeby jakkolwiek wrΓ³ciΔ szukajΔ c czegokolwiek staΕego ale gdziekolwiek wysyΕam przez pracuj czy olx to "dziΔkujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (β―οΈ΅β°,)
#kiciochpyta #praca #

mirko_anonim +5
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
DostaΕem propozycjΔ pracy oddalonΔ o 50 kilometrΓ³w od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobiΔ. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zΕ, ale mam blisko. Tam okoΕo 11 000 zΕ, tylko dojazd 50 kilometrΓ³w w jednΔ stronΔ, ale autostradΔ . ΕadowaΔ siΔ w to po same kule? Czy dystans mnie zmΔczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°
Β· Akcje: Odpowiedz anonimowo Β· WiΔcej szczegΓ³ΕΓ³w
Β· Opublikuj swΓ³j wΕasny wpis: Mirko Anonim
DostaΕem propozycjΔ pracy oddalonΔ o 50 kilometrΓ³w od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobiΔ. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zΕ, ale mam blisko. Tam okoΕo 11 000 zΕ, tylko dojazd 50 kilometrΓ³w w jednΔ stronΔ, ale autostradΔ . ΕadowaΔ siΔ w to po same kule? Czy dystans mnie zmΔczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°γ°
Β· Akcje: Odpowiedz anonimowo Β· WiΔcej szczegΓ³ΕΓ³w
Β· Opublikuj swΓ³j wΕasny wpis: Mirko Anonim

![Zielony Εad to wzrost cen. Polacy juΕΌ to wiedzΔ
! [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc917371ff8caf38e2511927d25255a6255fc53ffee739030d11c82c43368707,q80.jpg)
Idem spaΔ, elo! π΄ποΈ
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file1128764574794725599
Pobierz