Aktywne Wpisy

Samy_Naceri +12
#truskawki #ogrodnictwo #praca #januszebiznesu jedno wielkie XD niech mu wszystkie zgniją, w kom płaca XD
źródło: temp_file2521730429439103101
Pobierz
ZdzislawRotterdam +120
źródło: 1000021087
Pobierz

Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #poznan
@mam__pytanie: kolega Cie(bez obrazy) robi w .uja z wyliczeniami z palca.
@Klepajro: Dla kogoś kto produkuje w PL i sprzedaje w Niemczech tak. Dla kogoś kto produkuje i sprzedaje tylko w PL, nie mają znaczenia zarobki, w porównaniu do Niemiec, bo zyski też są w Niemczech 3-razy wyższe, tak samo jak zarobki, tylko właśnie podatki.
Bo jej nie ma za wiele w PL. Jesteśmy w ogonie Europy razem z Hiszpanią.
Tutaj info na ten temat:
https://wykop.pl/link/7676911/katastrofa-demograficzna-sie-poglebia/komentarz/130187277/katastrofa-xd-graficzna-gdzie-nawet-pomimo-milyjonow-ktorzy-wyjechali-to-nadal-ilosc-ofert-pracy-jak-na-kraj-rownany-z-najwiekszymi-europejskimi-jest-
Katastrofa, gdzie nadal ktoś młody i stary kto nie ma skądś (chyba ze sklepu ze znajomościami XDDD) kontaktów lub "na wczoraj" doświadczenia czy innych
Nie słuchaj tego p---------a ludzi biznesu, oni zawsze to przedstawiają tak że się nie opłaca
Nie wiem jak w Poznaniu, ale MPK z reguły dają kursy na autobus ./ tramwaj za deklarację pracy jakiś czas u nich.
Mógłby oczywiście skłamać w kwestii doświadczenia czy wykształcenia ale zakładam że nie chce tego robić ;)
@FrasierCrane: