Wpis z mikrobloga

@bojesieminusow: Niby tagi "beka z konfederacji", ale oprócz śmiechu czuję jednak uczucia strachu, złości i lekkiego bólu w pewnym miejscu :) Oj grzeje Was ten Mentzen, gdyby był naprawdę taki żenujący to takiego lamentu wokół niego by nie było :) Ale to wszystko ściąga na niego uwagę i niezdecydowanych może właśnie przekonać :) Stara dźwignia marketingu, byle było głośno i szum. Dobra robota.
  • Odpowiedz
@nie_zgadzam_sie: no ja np. odczuwam ogromny strach związany z memcenem. Zupełnie bez żartów bardzo się boje. Strasznym jest to, że pomimo 2 wojen światowych, obozów zagłady i 80 lat stabilnej demokracji istnieje ryzyko, że 20 letni wifoniarze wybiorą nam faszucha bo ma śmieszne tiktokowe edity
  • Odpowiedz
@bojesieminusow: Ale mam dejavu z siebie 10 lat temu jak spamowało się internet dla Korwina, też pisaliśmy że krul zaorał lewaka nawet jak jeszcze nie widzieliśmy materiału xD Ale wyrośniecie z tego, spokojnie - jak pójdziecie do pracy to nagle zauważycie że paróweczki i dziki drapieżny kapitalizm działają super tylko w teorii :D
  • Odpowiedz
@spedytor15k: Plus jest taki że większość tych wifoniarzy popierających Mencena nie ma nawet 18 lat - Mentzen wygra w w szkołach w jakichś w prawyborach, ale przy urnach już tak wesoło może nie być :D Ja oczywiście go nie lekceważę, skądże - ale z mojego punktu widzenia wolałbym II turę Trzaskowski - Nawrocki, bo wtedy Nawrocki p-------e z kretesem :D
  • Odpowiedz
o na razie widziałem tylko miniaturk

@bojesieminusow: co prawda nie widziałem jeszcze miniaturki ale znam kogoś kto widział i conieco mi o tym powiedział. Sławek jak zwykle wysoki poziom a niekompetencia i głupie pytania Rymanowskiego świadczą tylko o konieczności zlikwidowania tradycyjnych mediów i zastąpienia ich tiktokiem.
  • Odpowiedz