Wpis z mikrobloga

@Anoniemamowy: Dzieki. Myslalem, ze o nagrywanie/strimowanie sie prula czy cos. Bo ja tylko ogladam to co tutaj wrzucacie i nie mam odniesienia zadnego XD Czyli ten ziomek ajemge, ma konto na apce do ruchania a tam fejk fotki z umiesnionym czarnowlosym ksieciem i wkreca w ten sposob te patusiary, tak? XD
  • Odpowiedz
@Okaz_prawilnosci: Sluchaj, jedna dobra duszyczka mi wyjasnila i chodzi o to, ze ten kolo ze zdjecia robi w konia patusiarskie karyny z aplikacji randkowej. Poprostu to nie on i jak przychodza to maja zdziwko. XD
Pozytywna morda z tego chlopa XD
  • Odpowiedz
@printf: @hukot chodzi o to, że ziomek odpala strima, włącza tindera i pisze z loszkami, to samo robi X jego moderatorów i ludzi z czatu. Czasem są to jego prawdziwe fotki czasem ktoś fejkowe da. Finalnie wychodzi tak, ze ktos dzwoni na domofon, on widzi na podglądzie. Wpuszcza i albo osoba insta wychodzi albo zostaje i tutaj to juz wielka niewiadoma albo stypa albo imba
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: A i jeszcze jedno, on nie robi ich w konia. On ze swojego konta nie jest w stanie ogarnąć prawie nikogo (bo jest mamletem) +ma swoje starsze foty kiedy lepiej wyglądał i parę stuningowanych. A na fejk konta chadów (a czasem prawdziwi chadzi) wyrywają widzowie i zapraszają pod jego adres bez jego wiedzy. Beka w uj
  • Odpowiedz