Wpis z mikrobloga

• 1
@WompWomp @Cztero0404 czyli rozumiem że według was jeśli osoby z nadwagą korzystają z usług dietetyków i trenerów personalnych to jest to akt desperacji, a nie dojrzała decyzja? No i są przez nich na pewno wykorzystywani i dojeni z kasy?
  • Odpowiedz
@Konwenans99: część tych coachów to toksyczne mendy, które wykorzystują ludzi, natomiast dzięki radom Frywolnego (jest na filmiku) wyszedłem z przegrywu i walilem laski na poziomie dobrych dpeczek z PH.
  • Odpowiedz
Ci ''trenerzy'' robią coś skrajnie obrzydliwego przede wszystkim i pod pozorem pomocy żerują na osobach z często bardzo poważnymi problemami wciskając im jakieś farmazony oraz dojąc ich z resztek pieniędzy. Desperaci to potężna b--ń do manipulacji i żerowania na nich.

@Cztero0404: nie zapłaciłem ani grosza. Większość jego klientów to d3b1le, a Frywolny nikogo do tego nie zmusza. Ja na samych, darmowych filmach, które wielokrotnie słuchałem, wyciągnąłem esencję tego, co i
  • Odpowiedz
@Konwenans99: ci trenerzy niczego nie wymyślili,uczą anonów z autyzmem zachowania normika i tyle.Ci co ruchają w klubie te skąpo ubrane kobiety to patusy z ciemną triadą nie koniecznie urodziwi lub psl god's nie koniecznie z ciemną triadą.Te dwie rzeczy się kompensują u tych skąpo ubranych kobiet ponieważ posiadają one instynkt hipergamii który jest mocno autystyczny i komputerowy(jak nie ma mordy to niech ma dynamine jak nie ma dynaminy to niech
  • Odpowiedz
@Konwenans99: to co krytykuje twórca tego filmu to krytykowanie paradoksalnie tych skąpo ubranych pań systemu dobierania partnerów,czyli wolenie szczochmena z dynaminą niż mirka z aspergerem.Gdyby te skąpo ubrane panie wolały formalność,grzeczność,uziemienie to trzenerzy nie próbowali by zachowywać się jak dynamiczniak(w języku trenerów "natural")

Poznałem w pua wiele kolegów i dużo z nich z countem ponad 100 to takie szczochmeny z dynaminą(nie,nie mają mordy chada).Dynamina to takie mówienie hop zanim się
  • Odpowiedz
@Konwenans99: dużej ilości autystyków po +- 2 piwkach wyłącza się asperger a załącza dynamina.Tak najkrócej,najprościej bym opisał czego chcą kobiety,nie tylko te skąpo ubrane z klubu.

Oprócz dynaminy chcą jeszcze kasy i wyglądu
  • Odpowiedz