Wpis z mikrobloga

#warframe Takie pytanie, nie grałem ponad dobry rok i wiadomo że tu się dużo zmienia w tej grze i nie wiem czy czegoś nie zmienić w tym buildzie. Ogólnie tam dwa lata temu grało się świetnie, nawet SteelPath dawałem radę solo robić z Reaper Prime.
RaoulDuke - #warframe Takie pytanie, nie grałem ponad dobry rok i wiadomo że tu się d...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 233919

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Marek_Kodrat: oo tak to bylo genialne, znerfili ja strasznie ale potem dostala znowu buffa i pod 4 skilla dosyc fajnie sie nawalalo, dawalem rade solo steel path. Nie wiem teraz mocno srednio nia jest faktycznie, a szkoda bo bardzo lubie Ember. No nic pewnie wroce do Oktavi albo Nezha. Echh a pamietasz atterax z maiming strike? P------e jak kryty wchodzily haha
  • Odpowiedz
@RaoulDuke:
Co ludzie maja z tym Fleeting Expertise? Wrzucaja to wszedzie bez kompletnie ladu i skladu.
Nie rozumiem fascynacji tym modem. Modując go zamiast Streamline, wymieniasz stat wartości Streamline (+30 eff) na stat o wartosci przewyższającej Primed Continuity (neg 60 Duration).
Exotermic i Energize, po co ci ten FE? Nawet Streamline to nie pasuje.
Za mały zasięg, za duży Power STR. Ogólnie Ember jest strasznie slaba biorąc pod uwagę ile się trzeba nacastować
  • Odpowiedz
@RaoulDuke: odkop ale jedyny build jaki próbowałem na Ember to inferno z hurasem(niewidzialność) i mecha set(propagacja statusów). Jeszcze mam eksperymentalny build pod furis z augmentem fireball frenzy(bug z nowym update, też augment volta działa), tylko trzeba shield gating cały czas robić. Generalnie droga inwestycja i nie ma tak dużej satysfakcji. Octavia powinna działać z glaive(teraz falcor lub xoris albo coda pathocyst)/zaw(rabvee) na skutek double dip z 4, occucor też daje
  • Odpowiedz