Wpis z mikrobloga

TreΕ›Δ‡ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@radkoski Temat rozbija się wokół aborcji na wczesnym etapie, a pisanie o lulaniu dziecka do snu w negatywnym kontekście może wybrzmiewać jakby to dziecko było czemuś winne i miałoby się je karać już po urodzeniu. A tu w ogóle nie o to chodzi.
  • Odpowiedz
@radkoski: temat aborcji nie jest najważniejszy ale dobrze pokazuje mentalność człowieka. Jeżeli ktoś dobro płodu, który nic nie czuje stawia ponad dobrem matki to jest zwyczajnym debilem i zamordystą i można się po takiej osobie spodziewać debilizmu i zamordyzmu również w innych, ważniejszych kwestiach
  • Odpowiedz
@radkoski a może po prostu zamiast myśleć, co stanie się po gwałcie, spróbujmy mu zapobiegać? Np poprzez separowanie gwalcicieli i może by tak nie wpuszczać systemowo niesprawdzonych ludzi? Ja wiem, że chcemy mieć u siebie Europę, ale zamiast importować bogactwo będziemy importować ludzi, których oni nawet nie chcą? :D tak, Trzaskowski moim prezydentem, akurat nie miałem co robic z moimi córkami, a tak to przynajmniej ktoś inny będzie podejmował za nie
  • Odpowiedz