Aktywne Wpisy

darknightttt +40
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +189

Co to za inwestor co sprzedaje bo spada
Na wklad własny na giełdę to głupota przecież przy całkiem niezłym oprocentowaniu lokat czy obligacji
Ja jestem póki co na wycenie -12 000$ na samej nvidii, ale dokupuje dalej
@wersalski_kasztaniQ: dziadku to nie tu sie wpisuje
Wiadomo, że trzeba się liczyć ze zmiennością, ale pewnie najwięcej psychika płata figle jak ktoś ostro załadował na górce, a śmieć spada nie tydzień, a parę miesięcy.
Teraz ja bym nie panikował, bo obecnie mamy parę czynników, które wpływają na spadki, a głównie i tak pomarańczowy nakręca panikę.
Nie wiem, ale wtedy po prostu pogodzę się z porażką. Ludzie wojny przeżywali, zarazy więc jakoś te 500 akcji nbidii przeboleję
To i tak jakąś symulacja jest, to wszystko
źródło: 1000022659
Pobierzźródło: giphy_s
PobierzMnie spadki nie ruszają. Już nie ruszają, ale nie ukrywam, ze dojscie do tego stanu zajelo mi kilka lat. Oczywiscie, ze wolalbym kupic akcje i za 3 mies. sprzedac je z 400% zysku, kazdy by tak chcial, ale to tak nie działa.
Z reszta nauczylem sie jeszcze jednej zasady i każdemu ją powtarzam - jeśli sie boisz, to zainwestowales
@cytr0netx99: dlatego pakuje w lewar, im wiekszy tym lepszy :).
de40, us100, surowce a jak bozia da to jeszcze w inne gonwo :).
No właśnie dolar tani, więc i tak warto go skupować moim zdaniem
@twelve12
Żartuje sobie z irracjonalnosci giełdy @cytr0netx99
No tak, jeśli ma się dostęp do gotówko co miesiąc w ilości na przykład 10% stratnej pozycji to dosyc szybko można uśrednić