Wpis z mikrobloga

Boże, jak bycie jest chudym jest zajebiste :3 Z 147kg zszedłem na 105kg - j----e 42kg poszło raus!
Tutaj wpis sprzed miesiąca jak schudłem 30kg

Kupowanie ubrań takie, jakie ty chcesz, a nie takie, jakie są dostępne! Wszystkie prawie promocje na ciuchy są dla ciebie dostępne.
Wcześniej tylko C&A sprzedawało dla mnie spodnie (rozmiar W44L34). Po ile? Po 150-200zł. Ni uja, 0 promocji.

A teraz? Cyk promka na spodnie jeansowe z Wranglera.
Cena: 59zł. Kupiłem od razu zapas 6 par. Wszystkie pasują jak ta lala. Wcześniej za tą kwotę bym kupił parę.

Bluza Nike - promka 60zl. Bez problemu znajduje mój nowy rozmiar.

Tshirty również - cała szafa zawalona fajnymi, tanimi Tshirtami z Moraj.

Boże, jak zajebiście jest być chudym i tanio kupować :3

A w następnym tygodniu gokarty! Od 8 lat pierwszy raz na gokarty. Czaicie? :D :D

#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie #zakupy
new-object - Boże, jak bycie jest chudym jest zajebiste :3  Z 147kg zszedłem na 105kg...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kupowanie ubrań takie, jakie ty chcesz, a nie takie, jakie są dostępne! Wszystkie prawie promocje na ciuchy są dla ciebie dostępne.

@new-object: jeden z większych plusów zrzucenia zbędnego "balastu" xD Kiedyś szukałem ubrań nie takich jakie mi się podobają, ale takich, w które zwyczajnie się zmieszczę, a ich ceny to był totalny kosmos xD jeansy? przynajmniej 200zł. Bluza? 250. T-shirt? Ciężko było trafić coś taniej niż 100zł. Nie mówię już
LukaszN - >Kupowanie ubrań takie, jakie ty chcesz, a nie takie, jakie są dostępne! Ws...

źródło: fgfdgggg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@brennt: jak to gdzie. Hotshops lub peppers

Np. spodnie, promka nadal trwa
https://youneedit.pl/product-pol-46310-MESKIE-SPODNIE-JEANSOWE-WRANGLER-RUSTLER-SLIM-BLACK-RINSE-CZARNE-W10ERD107-112342562.html

Pół garderoby mam stamtąd. Bo jak kupuje to hurtowo. Kiedyś była fajna promka - 9 par bokserek za 100zl na amazonie. Kupiłem 5 paczek xD Jakościowo idealne. Wystarczy zobaczyć komentarze tam czy dobre, czy warto czy tez nie i mozna kupowac
  • Odpowiedz
@atreyu1: dieta pudełkowa, low IG, 1700 - 2000 kcal. Żelazna konsekwencja. W pięć m-cy zeszło ze 142 na 120, bez cwiczeń, plan do końca roku zejść na 100. Nie ja rzecz jasna, ale kibicuję bardzo :)
  • Odpowiedz