Wpis z mikrobloga

@new-object: tak jak wyżej, uważaj żeby nie odbiło, kiedyś też zaliczyłem duży spadek w podobnym czasie, a później wróciło więcej niż spadło, psycha siada wtedy
Ale ogólnie gratki, sam wiesz że warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 25
@spac_jesc_pracowac: usunięcie fastfoodów, alkoholu, cukru i tłuszczów z diety.
Zamiast na oleju, smarze pierś z kurczaka/łososia w air fryerze.

Oczywiście czasem cukier i tłuszcz się trafi w daniu, ale są to naturalne tłuszcze. I jedzenie warzyw do każdego posiłku. I też z umiarem - 4 posiłki dziennie.

I nie są to posiłki jakieś p------e :) Dziś np na obiad mam: pierś kurczaka, frytki i pomidor + ogórek kiszony. A wczoraj zrobiłem
  • Odpowiedz
Doszedłem do wniosku, że dieta nie musi być niesmaczna. Po prostu należy unikać dodatków, które są zbędnę a które mają dużo kalorii.

@new-object: dokładnie! Szczególnie że jeżeli chce się utrzymać osiągnięte efekty, tak będzie trzeba jeść do końca życia.
Bardzo dobra strategia, tak trzymaj, a ja będę trzymał kciuki żeby kolejne 30 kg zeszło :)
  • Odpowiedz
@new-object: Super! Gratki!
Ja tylko -10 kg w 6 mc ale każdego kogo spotykam bo dłuższym czasie mówi mi, że wyglądam rewelacyjnie. Mam wagę, którą miałem 15 lat temu. Kusi by zjechać jeszcze jeszcze 5 ale to już na spokojnie.

Podobnie jak ty, zmiana diety - mniej smażonego / tłustego. Objadania się po nocach tylko trzymania się 3-4 posiłków. Nie wpierdzielania pod korek. Więcej ruchu na siłowni. Dzięki czemu od
  • Odpowiedz
  • 9
@Ksemidesdelos: jakoś długofalowych efektów u tej pani nie przewiduje, bo jak przez cały dzień wyczekuje ciasteczka, to wystarczy perturbacje w pracy/ życiu prywatnym, to chwila moment otworzy to wieczko i zje wszystkie ciasteczka.

Ja po prostu nie mam w domu słodyczy. Jak nie ma ich, to nie kuszą :D
A jak już mam taką konkretną fazę, to muszę sam ugotować według własnego przepisu - z erytrytolem. Wtedy człowiek uświadamia sobie, czy
  • Odpowiedz
Ja po prostu nie mam w domu słodyczy. Jak nie ma ich, to nie kuszą :D

@new-object: ja też odstawiłem całkiem słodycze, chciałem tylko kilka kg nadprogramowych zrzucić, uprawiam dużo sportu a przez to że podjadałem cukierki i inne przysmaki to waga stała w miejscu, a tera przy zdrowszym odżywianiu bez sztucznego cukru mam regularny progres
  • Odpowiedz