Aktywne Wpisy

grzes_wu +6

źródło: 20250320_143811
Pobierz
Ryba_z_Woka +10
Pochwalę się swoim zestawem, wymieniłem obudowę, dyski i zasilacz. Resztę wymienię jak wyjdzie GTA6.
#pcmasterrace
#pcmasterrace

źródło: 390a66cf-94eb-45a8-ab70-31fc97716d9d
Pobierz
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
źródło: image
PobierzOby tylko obeszło się bez jojo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ogólnie gratki, sam wiesz że warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaką strategię na chudnięcie przyjąłeś?
Zamiast na oleju, smarze pierś z kurczaka/łososia w air fryerze.
Oczywiście czasem cukier i tłuszcz się trafi w daniu, ale są to naturalne tłuszcze. I jedzenie warzyw do każdego posiłku. I też z umiarem - 4 posiłki dziennie.
I nie są to posiłki jakieś p------e :) Dziś np na obiad mam: pierś kurczaka, frytki i pomidor + ogórek kiszony. A wczoraj zrobiłem
@new-object: dokładnie! Szczególnie że jeżeli chce się utrzymać osiągnięte efekty, tak będzie trzeba jeść do końca życia.
Bardzo dobra strategia, tak trzymaj, a ja będę trzymał kciuki żeby kolejne 30 kg zeszło :)
Ja tylko -10 kg w 6 mc ale każdego kogo spotykam bo dłuższym czasie mówi mi, że wyglądam rewelacyjnie. Mam wagę, którą miałem 15 lat temu. Kusi by zjechać jeszcze jeszcze 5 ale to już na spokojnie.
Podobnie jak ty, zmiana diety - mniej smażonego / tłustego. Objadania się po nocach tylko trzymania się 3-4 posiłków. Nie wpierdzielania pod korek. Więcej ruchu na siłowni. Dzięki czemu od
@new-object: polecam pudełko odchudzające
Ja po prostu nie mam w domu słodyczy. Jak nie ma ich, to nie kuszą :D
A jak już mam taką konkretną fazę, to muszę sam ugotować według własnego przepisu - z erytrytolem. Wtedy człowiek uświadamia sobie, czy
@new-object: ja też odstawiłem całkiem słodycze, chciałem tylko kilka kg nadprogramowych zrzucić, uprawiam dużo sportu a przez to że podjadałem cukierki i inne przysmaki to waga stała w miejscu, a tera przy zdrowszym odżywianiu bez sztucznego cukru mam regularny progres
@new-object: To już będzie łącznie pół obywatela mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/a8IxJvezw9U?si=VvgP2MRMBq0cf1o0