Czy jest ktoś chętny na #deezer? Wraz z @konto_testowe12 szukamy osób, żeby założyć #deezerfamily. Im więcej osób tym lepiej, a maksymalnie może być ich 6.
Siema siemaaa @Miszcz_Joda @konto_testowe12 A na jak długo to jest wiążący temat? Bo dalej sie wacham przez fakt że wszystko mi się opiera na spotify. Od zegarka przez AndroidAuto po PS
@starebaby-i-wino: ja pewnie na rok bym wrzucił jako alternatywa hifi dla spotify, też mam wiele urządzeń ze spotify ale niestety na niektórych utworach mnie boli niedoskonałość dźwięku
@konto_testowe12 @Miszcz_Joda a orientujecie się czy jest jakaś blokada regionalna żeby to działało też w DE? Bo ze spoti było takie coś. Tak to bym może ogarnął jeszcze jedną zawodniczkę jak nie ma kompletu
Same issue here. Traveling to germany and it's telling me "deezer free is nit available in your country" while i have premium! And no, there is no issue with the payment. Please help?!
czytam w necie, że jest problem - podobno vpn jest sposobem na to, może używa?
#muzyka #streaming
@Miszcz_Joda @konto_testowe12
A na jak długo to jest wiążący temat? Bo dalej sie wacham przez fakt że wszystko mi się opiera na spotify. Od zegarka przez AndroidAuto po PS
Tak to bym może ogarnął jeszcze jedną zawodniczkę jak nie ma kompletu
czytam w necie, że jest problem - podobno vpn jest sposobem na to, może używa?
źródło: Zrzut ekranu z 2025-05-05 23-10-43
Pobierz