Wpis z mikrobloga

Własnie sie zorientowałem, że w #oskp wpisali mi za mały przebieg, bez zera na końcu.
Zostawić to, czy jechać do niech ponownie? Mogą zrobić korektę, żeby to nie wyglądało jakbym kręcił licznik?

#motoryzacja #cepik #motocykle
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@apeee: zapamiętaj do końca życia ważną rzecz: żyjesz w kraju w którym jak masz możliwość zadbać o własny interes to zrób to bo na końcu wszelkie konsekwencje najpewniej poniesiesz sam. Wymiar tego może być różny: czas - który będziesz musiał poświęcić żeby się tłumaczyć za nie swoje błędy albo kasa - przyjdzie ci płacić za nie swoje błędy bo jakiś urzędnik tak zadecyduje a ty nie będziesz mógł tego odkręcić
  • Odpowiedz
@apeee: niedawno byłeś na przeglądzie? Jedź w to samo miejsce i powiedz o co chodzi. Jak nie masz żadnego nowszego wpisu z przebiegiem to powinni mieć możliwość to poprawić
  • Odpowiedz
  • 1
@apeee w razie kontroli to będzie mieć jak już diagnosta problem. Jak mnie zatrzymali raz to miałem niższy przebieg niż na poprzednim przeglądzie. Zmieniałem licznik mówiłem disgnoscie nie wpisał zmiany licznika bagiet mówił, że jak jest na przeglądzie taki wbity to problemu nie ma jak by nie był wbity to musiał bym się tłumaczyć.
  • Odpowiedz
  • 1
@Zielony34: @heheszkitroche @trzaichlac69 @Lardor odkręcili bez problemu. Mają w swoim systemie zdjęcie z VINem i przebiegiem, więc wystarczyło rzucić okiem. W mObywatel już widzę, że jest poprawny, ale ciekawi mnie jak to będzie w CEPIKu, jako jeden wpis, czy dwa w odstępie jednego tygodnia.
  • Odpowiedz