#hotelparadise Totalnie nie sympatyzuje się z Tymkiem, ja nie wiem jakim cudem on się znalazł w tym programie, ale kto normalny szuka materiału na żonę w Hotelu Paradise i widząc Alicje uznaje, że to właśnie ona. Jak słyszę te teksty "oddałem ci całego siebie" no błagam XD.
Na moment obecny chyba najbardziej kibicuje Adze i Kubie, ale to raczej ze względu na to że przy reszcie wypadają dobrze.
Adam jest w porządku i dobrze wyjaśnia, zapewne przez wiek, chociaż jego relacja z Jadzią wygląda jak ojciec z córką. Ona dziś na pandorze zachowywała się jak 12 latka po obejrzeniu Mean Girls i przeraża mnie to jaka śliska jest. Myślę że ona nawet nie do końca zdaje sobie sprawę z tego. Dodatkowo nie wiem czemu, ale w życiu często widzę, że infantylne dziewczyny idą w wojskowość i totalnie nie potrafię zrozumieć czemu. Jak macie jakieś podobne spostrzeżenia to napiszcie, bo bardzo mnie to ciekawi.
Nataszka i przydupas stardardowo z-----e zachowanie, nie wiem jakim cudem ktoś po emisji odcinków chciałby mieć z nimi kontakt
btw. jakbym miał za dużo wolnego czasu to z chęcią bym zliczył ile razy przydupas powiedział "nie wiem" przez cały program, ale no niestety..
@lesbica997: serio wierzysz tymkowi że szuka zony? Xd przecież on podkręca, owszem szuka relacji ale bez przesady pozatym czemu nawet w takim programie nie ma prawa znaleźć partnerki?
Co do Adama jeśli wg ciebie w porządku j3st jego zachowanie do Alicji to powodzenia
@Fajlip1111: ta podkręca XD ten chłop jest prosty jak konstrukcja cepa i żadna większa strategia na gre przez myśl nie przechodzi.
Adam ma racje w przypadku Alicji, nie spojrzałaby na Tymka w prawdziwym zyciu, chłop ją osaczył swoją wizją na parę i boli go ze nie idzie po jego myśli, także dziękuję za powodzenie
@lesbica997: nawet jeśli jest prosty jak cep to jest szczery w tym co robi jak na razie i mowi co mysli, a co do Adama to powinien zająć się sobą a nie tworzyć intrygi
@lesbica997: Dokładnie, Tymek sie zachowuje jakby pierwszy raz w życiu był w "związku" xD Alicja wygląda i zachowuje sie jak jeden wielki red flag, a gościu stwierdził, ze to materiał na żonę i matkę jego dzieci xD
@lesbica997: ech, jak dorosła kobieta zachowuje się infantylnie jak 12 latka, to ona to robi absolutnie celowo :D „nie zdaje sobie sprawy” ta, chłopaki to naiwne są strasznie czasami
@Fajlip1111: trochę się zajmuje sobą, bo bez intryg ciężko byłoby mu przetrwać. Nie siedzi i nie płacze jak Hubert i Alicja licząc że rajski Bóg się zlituje i posadzi na krzesełko na rr
Na moment obecny chyba najbardziej kibicuje Adze i Kubie, ale to raczej ze względu na to że przy reszcie wypadają dobrze.
Adam jest w porządku i dobrze wyjaśnia, zapewne przez wiek, chociaż jego relacja z Jadzią wygląda jak ojciec z córką. Ona dziś na pandorze zachowywała się jak 12 latka po obejrzeniu Mean Girls i przeraża mnie to jaka śliska jest. Myślę że ona nawet nie do końca zdaje sobie sprawę z tego. Dodatkowo nie wiem czemu, ale w życiu często widzę, że infantylne dziewczyny idą w wojskowość i totalnie nie potrafię zrozumieć czemu. Jak macie jakieś podobne spostrzeżenia to napiszcie, bo bardzo mnie to ciekawi.
Nataszka i przydupas stardardowo z-----e zachowanie, nie wiem jakim cudem ktoś po emisji odcinków chciałby mieć z nimi kontakt
btw. jakbym miał za dużo wolnego czasu to z chęcią bym zliczył ile razy przydupas powiedział "nie wiem" przez cały program, ale no niestety..
Co do Adama jeśli wg ciebie w porządku j3st jego zachowanie do Alicji to powodzenia
Adam ma racje w przypadku Alicji, nie spojrzałaby na Tymka w prawdziwym zyciu, chłop ją osaczył swoją wizją na parę i boli go ze nie idzie po jego myśli, także dziękuję za powodzenie
Jej ulubiona i jedyna obraza na którą ją stać jest "p---a"
Tak jak jej para ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie siedzi i nie płacze jak Hubert i Alicja licząc że rajski Bóg się zlituje i posadzi na krzesełko na rr