Wpis z mikrobloga

@karaluchh: A zdałem egzamin na takie ogromne suwnice i chyba będę mógł zmienić prace ale to nie teraz, nie potrzebuje zamieszania przed świętami :] Spoko idź spać włącz dźwięk na powiadomienia i ja Cię obudzę :PP
  • Odpowiedz
@MichaS_LwK: Gratuluję;) Ja właśnie piszę cv, nie wiem w sumie, co mam wpisać, żeby jakoś wyglądało. Chyba tylko aktualne miejsce wpiszę, ale to trochę mało chyba. Wiesz, ja mam straszne problemy ze snem, a z budzeniem się jeszcze gorzej jest. Mam jednocześnie ustawiony radiobudzik, budzik i alarmy w obydwu telefonach, a są dni, kiedy nie potrafię się obudzić, kiedy to wszystko naraz zaczyna dzwonić:< Nie mam pojęcia, co mam z
  • Odpowiedz
@karaluchh: Budziki Cię nie budzą ale wystarczy lekkie dotknięcie i zrywasz się na równe nogi?:] (chyba to znam) No mało mało , Z tego co wcześniej pisałaś powinnaś mieć raczej bogate CV :PP
  • Odpowiedz
@MichaS_LwK: No dokładnie, straszne to jest. Najgorsze jest to, że nie pomaga mi nic z oklepanych sposobów, a każdy lekarz uważa, że nie mam prawa mieć takich problemów. No tak, mam chyba za bogate cv, bo od '08 mogę wyliczać.. A to, które mam wysłać teraz, to tylko formalność taka, żeby numeru nie zgubić, czy tam nie zapomnieć;P Trochę nepotyzmem też wieje, ale no cóż..
  • Odpowiedz
@MichaS_LwK: Najprostszy i najtrudniejszy. Hahahah nie z rodziną;P Chodziło mi o byłego kierownika;D Który - wydawało mi się - hejtował mnie trochę, głównie przez te dziwne jazdy ze snem.
  • Odpowiedz
@MichaS_LwK: Czasem to nie takie proste, ale z tym staraniem masz poniekąd rację. Moje centrum dowodzenia właśnie się znajduje w wyrku, więc nie muszę się nigdzie ruszać;> Ale po kawę zaraz idę, bo niedługo pewnie kryzys, a nie mogę dziś zaspać:< Skoro Ty spać musisz, to dobrej nocy:*
  • Odpowiedz
@karaluchh: No pewnie że mam racje :PP My powinniśmy po dworze chodzić i ludzi zaczepiać :] Ale to już nie dzisiaj bo jest pogoda jest straszna ... (a Ty nie masz przypadkiem za dobrze?:] z tym centrum dowodzenia w wyrku? Ja biedny musiałem od rana w taką pogodę po mieście biegać i załatwiać :[ )
  • Odpowiedz