Wpis z mikrobloga

pobrał mi się jakiś rsengineSVC w menadzerze zadań xD no to c--j koparka kryptowalut, teraz już na pewno oddam kompa do komputerowego niech zrobią format i wyjebia wszystko, j---c hackerów
#hacking #komputery
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@morgiel: To musi być bait, po pierwsze to rsengineSVC usługa antywirusa RAW - C:\Program Files\RAVAntivirus 🫣 po drugie to format robi się samemu wystarczy pobrać ISO windows na pendrive / inne USB i działasz, no chyba że nie trollujesz to musisz się jeszcze dokształcić w dziedzinie IT.
  • Odpowiedz
@morgiel: Reinstaluj windows krok po kroku, wywal shit od producenta sprzętu stawiam na Asua albo Lenovo bo Mcafee tylko chyba oni dają, nie rób tego przez przywracanie systemu w ustawieniach bo shit zostanie, ale jeśli postawisz na czysto nie będzie ci działać ani touchpad ani głośniki, bo będzie trzeba ręcznie wgrywać stery, więc jeśli serio na siłach się nie czujesz to do informatyka idź i daj mu te "2 Stówy"
  • Odpowiedz
  • 0
@gluekoza: z tymi sterownikami u mnie jest sprawa jeszcze gorsza, bo ja generalnie chciałem pobrać najnowsze sterowniki z internetu robiłem wszystko krok po kroku ale ale coś się chyba zwaliło bo u mnie się nie da kliknąć przycisku "instaluj" xD na tym moim kompie jest niezły meksyk i tak to lenovo xd mój komputer to taki shit j----y dam to do informatyka i będzie spokój niech zrobi sterowniki wywali tą
  • Odpowiedz
@morgiel: Tak, samo się pobrało i samo zainstalowało, jak nie wiesz jak używać kompa to może daj to komuś ogarniętemu kto zrobi ci profilaktykę przeciwdebilową
  • Odpowiedz
  • 0
@beer_man: ale czemu ty w ogóle coś piszesz? przeczytaj jeszcze raz post widzisz tam gdzieś coś w stylu "chce żeby pies się odezwał" jest tam coś takiego? nie? to dlaczego coś piszesz? jak napisze coś w stylu "chce żeby szmata dodała swoje trzy grosze" to wtedy się możesz odezwać, na razie zamknij łeb
  • Odpowiedz