Wpis z mikrobloga

@fujiyama: dokładnie, czysta woda. Możesz się dowiedzieć kto wyraził swoją opinię i sam zdecydować czy się z nią zgadzasz. W przypadku innych pasków, możesz podjąć merytoryczną dyskusję i pokazać, że to propaganda. Możesz też próbować wykręcić się z tego, że od razu widać, że to propaganda, ale "wyznawca PO" jej nie zauważy, jednak ja ci od razu powiem - merytoryczną dyskusję dostrzeże ktoś obiektywny i doceni twój wkład w przywracanie
  • Odpowiedz
  • 1
@aarahon: może i bym się przychylił do takiego komentarza, ale niestety od czasu do czasu oglądam TVP i wiem, że te paski są tym samym co za PiS. Dobór gości, manipulacje, cięcia i dobór wypowiedzi, aby strona rządowa zawsze w materiale wyszła na wierzch.
Już za stary na to jestem.
  • Odpowiedz
Dobór gości, manipulacje, cięcia i dobór wypowiedzi, aby strona rządowa zawsze w materiale wyszła na wierzch.

@fujiyama: więc daję ci możliwość prześledzenia każdego tematu pojedynczo, zaczniemy od tych pasków, co ty na to? xD
  • Odpowiedz
  • 0
@aarahon: Pierwszy pasek EWA WRZOSEK JEST BEZSTRONNA - to nie jest cytat.
I jej wpis z 2018 roku: "Na zimno najlepiej smakuje zemsta" + milion innych wypowiedzi jaki to PiS zły.
  • Odpowiedz
  • 0
@aarahon: czyli Ty chcesz dyskutować tak?
- używając stwierdzeń "bo to prawda" (bez uzasadnienia)
- bez żadnego odniesienia się do tego co napisałem.
- plus dodatkowe pytania bez związku z tematem

Może Ty w tej telewizji pracujesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@fujiyama Ju hu samowolka jutra nie ma można robić co się chce kłamać w absolutnie każdej sekundzie bo mamy swojego sprzymierzeńca w krrit ale fajnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
- używając stwierdzeń "bo to prawda" (bez uzasadnienia)

@fujiyama: mogę uzasadnić, nie sądziłem, że trzeba uzasadniać stwierdzenie, iż zemsta smakuje najlepiej na zimno. Ale ok, zemsta smakuje najlepiej na zimno, ponieważ odczuwasz wtedy emocje płynące z samej zemsty, a nie tego, za co się mścisz, możesz wtedy lepiej zaplanować swoje poczynania i uchronić się przed błędami.

- bez żadnego odniesienia się do tego co
  • Odpowiedz