Aktywne Wpisy

Cabajo +255
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz
Czoso +689

Znalezione w sieci. Czysta woda
źródło: paski
PobierzJuż za stary na to jestem.
@fujiyama: więc daję ci możliwość prześledzenia każdego tematu pojedynczo, zaczniemy od tych pasków, co ty na to? xD
I jej wpis z 2018 roku: "Na zimno najlepiej smakuje zemsta" + milion innych wypowiedzi jaki to PiS zły.
źródło: temp_file8528024675653972057
Pobierz@fujiyama: bo to prawda.
- używając stwierdzeń "bo to prawda" (bez uzasadnienia)
- bez żadnego odniesienia się do tego co napisałem.
- plus dodatkowe pytania bez związku z tematem
Może Ty w tej telewizji pracujesz?
@fujiyama: mogę uzasadnić, nie sądziłem, że trzeba uzasadniać stwierdzenie, iż zemsta smakuje najlepiej na zimno. Ale ok, zemsta smakuje najlepiej na zimno, ponieważ odczuwasz wtedy emocje płynące z samej zemsty, a nie tego, za co się mścisz, możesz wtedy lepiej zaplanować swoje poczynania i uchronić się przed błędami.