Wpis z mikrobloga

Hej, jaki router do mobilnego #wifi jesteście mi w stanie polecić? Wymagania to swobodna obsługa 6-7 smartfonów jednocześnie i jednego laptopa. Cena to tak 200-350zl im taniej tym lepiej oczywiście. Myślałem nad TP-Link wr1502x z amazona lub m1 netgear nighthawk. Raczej do swobodnego używania, bez kilkugodzinnego YouTube. Planuje używać internetu z #orange #flex bo używam prywatnie i jest ok. Chyba że polecacie jakiegoś innego dostawcę? Dzięki za sugestie #pytaniedoeksperta #internetmobilny
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@highsky: ale na kartę sim? zasilane z baterii? napisz konkretnie a nie że wróżkę trzeba zatrudniać. Zresztą ogólnie mogę polecić routery do internetu mobilnego z ZTE coś znajdziesz co ci podpasuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@sberatel: sory ze nie jasno napisalem, ale slaby jestem w te klocki. W sprawie zasilania, bede uzywal tego internetu w budynkach wiec moze byc zasilanie przewodowe. Nie potrzebuje zasilania na baterie, bo nie bede go uzywal na wyjazdach rowerowych, czy wogole pod golym niebem. Tak, na karte sim. Nie musi byc 5G bo w wiekszosci bedzie on uzywany w miasteczkach gdzie i tak chyba nie bedzie 5G. LTE mi w
  • Odpowiedz
@highsky to są gówienka nie mają agregacji pasma , mają kiepskie wifi i są ok jak nasz zajebisty zasięg ale jak udostępnisz internet z telefonu to będzie lepiej działać niż to coś. z nie drogich używanych lub nowych polecam ZTE mf286D.
  • Odpowiedz