Wpis z mikrobloga

Doczekałem się, prawdopodobnie najlepszy Assassin's Creed w historii wyszedł dziś rano, oczywiście pre-order kupiony już dawno <3. Ubisoft przez wiele lat był znany z propagowana białej supremacji w swoich grach, w każdej części Assassina główny bohater był zawsze białoskóry i często pochodził z rejonów w ogóle niezwiązanych ze skrytobójstwem jak Florencja, dlatego nie rozumiem bólu d--y faszystów o to że zrobili postać Afroamerykanina na podstawie PRAWDZIWEJ POSTACI HISTORYCZNEJ, w końcu ubisoft wyszedł ze swojej rasistowskiej bańki więc głównym odbiorcom odpalił się syndrom oblężonej twierdzy, mimo że białe prawaki bojkotują to arcydzieło to i tak ze względu na ogromną społeczność BLM AC: Shadows pobił rekord w ilości pre-orderów w historii Ubisofta, dodatkowo postać lekko przypomina ŚP. Saint Sir George Floyda, co jeszcze bardziej zmobilizowało Afroamerykańską społeczność do kupna ;D. Cieszy mnie coraz częstsze docenianie mniejszości w grach przez co nasi Czarnoskórzy bracia mogą się bardziej zżyć i utożsamiać z głównym bohaterem, wszystkim mniejszością życzę miłego poranka a ja zabieram się za ogrywanie tego cuda. ()
#gry #assassinscreed #ubisoft #pcmasterrace #graroku #grybezpradu #bekazprawakow #saintsirgeorgefloyd
SiemaWaliszKonia - Doczekałem się, prawdopodobnie najlepszy Assassin's Creed w histor...

źródło: Yasuke i Saint Sir George Floyd

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@andandand: Zgłębiłem mocno temat i wiem że to jest bardzo mało prawdopodobne, ale wierzę w rozwijającą się technologię i mam nadzieję że za parę lat będzie chociaż promyk nadziei na spełnienie mojego marzenia, nie stracę wiary dopóki BLM i inne osoby trans-rasowe nie przestaną wierzyć, to daje mi siłę do działania!
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia a to przepraszam, nie wiedziałem że mam doczynienia z kimś wykształconym w rozpoznawaniu japońskiej propagandy. A grozili mu pewnie utrata wpływów i sławy z rozsiewania na skalę globalną niezbyt potwierdzonych faktów, ale mogł to też być nalot b-----y na jego dom.
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: no i skończyłem grę. Ostatni rozdział jest łał Jasuka wraca do swej wioski Nmubete. Stawiasz pagodę, nie jest łatwo, bo budulec niewdzięczny.
..A co jest dalej, to nie powiem, se kupicie gre, wspierające ubi za ich dobra robotę.
  • Odpowiedz
@statiq: Jego fakty są w pełni potwierdzone i ręczę za nie swoim życiem, jeśli zbombardowali mu dom to się nie dziwie że wolał iść na ugodę, czasem są rzeczy ważniejsze niż za wszelką cenę dowieźć prawdy
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: dobrze rozkminiasz, u jednego z kupców jest fajny składnik. Tylko uważaj, bo dwa razy musiałem restartować. 10g to maks, nie mieszaj z innymi Pewnie też błąd w grze, bo przecież w realu można więcej. A ubi się chwali tym ( i słusznie) że robi zgodnie. Jak tylko wejdzie nowa wersja, ogram jeszcze raz.
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia nie kłam, że tylko biali byli ( ͡° ͜ʖ ͡°) w Assasins Creed 1 Altair był arabem, w AC Freedom Cry był czarnoskóry Adewale, w Origins był śniady Bayek, a w Mirage Basim, ktory tez byl arabem ( )
  • Odpowiedz