Wpis z mikrobloga

Doczekałem się, prawdopodobnie najlepszy Assassin's Creed w historii wyszedł dziś rano, oczywiście pre-order kupiony już dawno <3. Ubisoft przez wiele lat był znany z propagowana białej supremacji w swoich grach, w każdej części Assassina główny bohater był zawsze białoskóry i często pochodził z rejonów w ogóle niezwiązanych ze skrytobójstwem jak Florencja, dlatego nie rozumiem bólu d--y faszystów o to że zrobili postać Afroamerykanina na podstawie PRAWDZIWEJ POSTACI HISTORYCZNEJ, w końcu ubisoft wyszedł ze swojej rasistowskiej bańki więc głównym odbiorcom odpalił się syndrom oblężonej twierdzy, mimo że białe prawaki bojkotują to arcydzieło to i tak ze względu na ogromną społeczność BLM AC: Shadows pobił rekord w ilości pre-orderów w historii Ubisofta, dodatkowo postać lekko przypomina ŚP. Saint Sir George Floyda, co jeszcze bardziej zmobilizowało Afroamerykańską społeczność do kupna ;D. Cieszy mnie coraz częstsze docenianie mniejszości w grach przez co nasi Czarnoskórzy bracia mogą się bardziej zżyć i utożsamiać z głównym bohaterem, wszystkim mniejszością życzę miłego poranka a ja zabieram się za ogrywanie tego cuda. ()
#gry #assassinscreed #ubisoft #pcmasterrace #graroku #grybezpradu #bekazprawakow #saintsirgeorgefloyd
SiemaWaliszKonia - Doczekałem się, prawdopodobnie najlepszy Assassin's Creed w histor...

źródło: Yasuke i Saint Sir George Floyd

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiemaWaliszKonia: gdybyś taki komentarz zrobił gdzieś w komentarzach gdzie można oceniać wypowiedzi negatywnie to już byś zebrał 100 minusów. Ludzie wszystko biorą obecnie 100% na poważnie.

Ale swoją drogą, zgadzam się z Twoim komentarzem w 100%. Dziękuję za te słowa prawdy.
  • Odpowiedz
@Sunkrest: Zgadzam się z Tobą, zaszczuliby mnie minusami i wymusili zmianę poglądów na taką która pasuje im do narracji, miło mi że spodobała Ci się moja skromna opinia odnośnie gry, polecam się na przyszłość drogi użytkowniku ()
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: mój Reprezentant blm idzie właśnie w misji pobocznej siepać stróżów prawa dawnej Japonii. Ma ochronić kobietę i jej brzemię. Ważne tematy, dobra oprawa muzyczna. Nie wiedziałem, że rapsy będą pasować tak dobrze. Ubi znowu pokazał niedowiarkom, że można.
  • Odpowiedz
@andandand: Jeszcze nie miałem okazji dostać takiej misji pobocznej, ale brzmi tak obiecująco, że chyba przejdę całą grę na jednym podejściu bez spania :D, a co do oprawy muzycznej to faktycznie wyśmienita, pasuje idealnie do klimatu i mogę pokusić się o stwierdzenie że to kandydat na grę dekady, ale nie zapeszajmy ;)
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: ta gra non stop zaskakuje. Dawno tak dobrze nie poświęcano uwagi odwzorowania że szczegółami. Np. sklep z boosterami - wchodzisz i wynosisz, co chcesz. A nie jak gdzie indziej - tylko dej kasę. Koniec z grindowaniem, są prostsze sposoby nabywania potrzebnych itemów.
  • Odpowiedz